Hvordan nedgradere en Dropbox Business-konto til en Plus- eller Professional-konto

Enkelte typer administratorer kan nedgradere en Dropbox Business-konto til en Plus- eller Professional-konto.

Konvertere et teammedlems konto til en individuell konto

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Velg Medlemmer-fanen.
  4. Klikk på tannhjulikonet ved siden av navnet til personen du ønsker å fjerne.
  5. Velg Slett medlem.
  6. Klikk på Konvertere til individuell Dropbox Basic-konto i stedet.
  7. Klikk på Konverter konto.

Gjøre om en administratorkonto til en individuell konto

Hvis du vil gjøre om en administratorkonto til en individuell konto og opprettholde teamet:

1. Logg på dropbox.com med administrator-brukernavnet og -passordet ditt.
  2. Legg til en administrator til og be vedkommende fjerne deg fra teamet.
  3. Oppgrader kontoen din

Hvis du vil gjøre om en administratorkonto til en individuell konto og kansellere eller nedgradere teamet:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy i listen til venstre.
  3. Klikk på Fakturering i listen til venstre.
  4. Velg hvorfor du avbestiller, og klikk på Fortsett med avbestilling.
  5. Merk av alle boksene for å bekrefte at du skjønner konsekvensene ved å avbestille.
  6. Bla ned og klikk på Fullfør avbestilling. Kontoen din nedgraderes til Dropbox Basic ved slutten av faktureringsperioden.
  7. Når kontoen din har blitt nedgradert til Dropbox Basic, kan du oppgradere til en Plus- eller Professional-konto.

Hvis du ikke vil vente til slutten av faktureringsperioden med å endre kontostatus, kan du kontakte kundestøtten hos Dropbox hvis du vil nedgradere øyeblikkelig.

Dropbox Business-teammedlemmer

Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team og du vil bytte til en Plus- eller Professional-konto:

1. Kontakt administratoren og be vedkommende gjøre kontoen din om til en individuell konto.
  2. Kontoen din blir byttet om til en Basic-konto med alle filene og mappene du hadde lagret i Business-kontoen, og du har ikke lenger tilgang til teamets delte filer og mapper.
  3. Besøk oppgraderingssiden.
  4. Klikk på Oppgrader Dropboxen, og følg instruksjonene.

Medlemmer av gratis team på Dropbox

Hvis du er på et gratis team, og du vil bytte til en Plus- eller Professional-konto:

1.  Besøk oppgraderingssiden.
  2. Klikk på Oppgrader Dropboxen.
  3. Følg instruksjonene for å konvertere kontoen.