Bli med i et Dropbox Family-abonnement: Advarsler og feil

Oppdatert Dec 13, 2023

Invitasjon ikke tilgjengelig

Hvis du har mottatt en invitasjon til et Dropbox Family-abonnement og ikke får til å takke ja til den, kan du gå gjennom «invitasjon ikke tilgjengelig»-feilmeldingene nedenfor for å løse problemet.

Du er allerede medlem av dette abonnementet

Du har kanskje allerede blitt med i Dropbox Family-abonnementet du ble invitert til. Slik sjekker du:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Abonnement.

Du kan ikke være medlem av mer enn ett Family-abonnement

E-postadressen din kan bare knyttes til ett Dropbox Family-abonnement. Hvis du ønsker å bli med i et annet Family-abonnement, må du bruke en annen e-postadresse og Dropbox-konto.

Før du kan bli med i abonnementet, må du avbestille ditt eksisterende abonnement på den mobile enheten

Hvis du har et abonnement som ble kjøpt på en mobil enhet via en app-butikk, må du avbestille det eksisterende abonnementet ditt og nedgradere til Dropbox Basic. Du kan bli med i Family-abonnementet på slutten av den nåværende faktureringsperioden – du vil ikke miste tilgang til noen filer når du nedgraderer.

Du kan ikke bytte fra ditt nåværende abonnement til Family-abonnementet

Hvis abonnementet ditt ble innløst fra en lisensnøkkel, vil du ikke kunne bytte til Dropbox Family med den kontoen. Hvis du vil kjøpe eller bli med i et Dropbox Family-abonnement med samme konto, må du kontakte kundestøtte og nedgradere til et Basic-abonnement først.

Kontoen din har utvidet versjonshistorikk, noe som ikke støttes i Dropbox Family

Hvis du har kjøpt utvidet versjonshistorikk, vil du ikke kunne bytte til Dropbox Family med gjeldende konto. Hvis du ønsker å kjøpe eller bli med i et Dropbox Family-abonnement med samme konto, må du kontakte kundestøtte. De vil da kunne fjerne tilleggsprogrammet fra kontoen din slik at du kan fortsette med å oppgradere til et Family-abonnement.

Du har ikke tillatelse til å bli med i abonnementet.

Tilgang til Dropbox-abonnement er begrenset i visse land og regioner. Hvis du er på et sted som er begrenset, vil du ikke være i stand til å bli med i Dropbox Family.

Du er logget på med en Dropbox-teamkonto

Hvis du er logget på med en Dropbox-teamkonto, vil du ikke være i stand til å takke ja en invitasjon til Dropbox Family. Be personen som inviterte deg om å sende invitasjonen på nytt til den private e-postadressen din. Etter at du har mottatt invitasjonen, kan du enten opprette en ny gratis Basic-konto når du blir med i abonnementet, eller bli med i en eksisterende Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konto.

Før du kan bli med i abonnementet, må du avbryte den planlagte nedgraderingen

Hvis du har planlagt en nedgradering for Dropbox Plus- eller Professional-kontoen, må du avbryte nedgraderingen før du kan takke ja til invitasjonen til Family-abonnementet. Når du har blitt medlem av Dropbox Family, får kontoen din tilbakebetaling for den proporsjonalt beregnede kostnaden til det opprinnelige abonnementet.

Du kan ikke bli med i abonnement akkurat nå

Det kan være et problem med invitasjonen din. Oppdater siden for å prøve igjen. Hvis du fortsetter å motta denne meldingen, kan du be personen som inviterte deg, sjekke statusen til invitasjonen.

E-postinvitasjonen er ikke mottatt

Hvis du er Family-leder på abonnementet, og noen ikke har mottatt e-postinvitasjonen du sendte, er det flere mulige årsaker:

• Invitasjonen ble levert til «spam»- eller «søppelpost»-mappen i e-postkontoen til mottakeren.
  • Invitasjonen ble sendt til feil e-postadresse.

Hvis mottakeren ikke finner den opprinnelige invitasjonen i e-posten sin, eller hvis det var et problem med adressen, kan du slette den og sende en ny invitasjon.

Slik sletter du den opprinnelige invitasjonen:

1. Logg deg på dropbox.com med kontoen til lederen for Family-kontoen.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Family.
  5. Klikk på (ellipse) ved siden av invitasjonen.
  6. Klikk på Slett invitasjon.

Slik oppretter du en ny invitasjon:

1. Klikk på Inviter medlemmer.
  2. Skriv inn e-postadressen til personen du vil invitere. Du kan også legge til en merknad hvis du vil.
    • Du kan også invitere familiemedlemmer med en kobling. Dette gjør du ved å klikke på Få en kobling i stedet og deler denne koblingen via e-post eller en annen type melding. Hvis du velger å sende en kobling, kan du kopiere og sende den senere hvis nødvendig.
  3. Klikk på Send invitasjoner.

Hvis du sendte en invitasjon via kobling, kan du kopiere koblingen og sende den på nytt:

1. Logg deg på dropbox.com med kontoen til lederen for Family-kontoen.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Family.
  5. Klikk på (ellipse) ved siden av invitasjonen.
  6. Klikk på Kopier kobling.Du kan deretter lime inn koblingen i en e-post eller en annen type melding.

Kontakt kundestøtte

Hvis du trenger mer informasjon om Dropbox Family eller din individuelle konto, er det alltid hjelp å få fra Dropbox-hjelpesenteret, hurtigstartveiledninger og nettsamfunnet. Alle medlemmer av Family-abonnement kan kontakte kundestøtte via e-post, og Family-lederen kan også be om kundestøtte via chat.