Kommende endringer for Dropbox Business-teamet ditt

Hvis du er Dropbox Business-kunde, kan det hende at du nylig har mottatt en e-post om at vi planlegger å oppgradere bedriftskontoen din til nyeste versjon med syv dagers varsel. Denne oppgraderingen vil gjøre det enklere å finne og organisere innhold.

Du kan endre dato for oppgradering ved å klikke på koblingen i e-posten. Hvis du ikke gjør noe, oppgraderer vi teamkontoen syv dager etter at du har mottatt e-posten. Alle på teamet ditt vil få tilgang til det nye teamområdet. I tillegg:

• Hvert teammedlem vil nå få sin egen private mappe, som vil bli kalt en teammedlemsmappe
  • Eksisterende teammapper vil bli flyttet til teamområdet
  • Alt annet innhold, inkludert delte mapper, vil bli flyttet til det enkelte medlemmets teammedlemsmappe

Uansett om du bestemmer deg for å gjøre oppgraderingen nå eller senere, vil ikke noen av fil- og mappetillatelsene du har gitt, bli endret. Vi fjerner ingen filer fra Dropbox-kontoen din.

Vanlige spørsmål

Er det tilleggskostnader for denne oppgraderingen?

Oppgraderingen til nyeste versjon av Dropbox Business er gratis.

Hvordan forbereder jeg meg til oppgraderingen dersom jeg er administrator for et Dropbox Business-team?

Hvis du har ansvaret for administrasjonen av en teamkonto, vil du motta en e-post med dato og tidspunkt for planlagt oppgradering av kontoen. I angitt tidsperiode må ikke teamet ditt gjøre endringer i filene på Dropbox-kontoene sine.

Kvelden før migrasjonen bør alle på teamet gjøre følgende:

1. Lukke alle åpne apper og starte enhetene sine på nytt.
  2. Lukke alle apper som automatisk ble åpnet ved ny oppstart.
  3. La Dropbox-skrivebordsappen kjøre om natten.

Du vil bli varslet straks oppgraderingen er fullført og teamet ditt har tilgang til kontoene sine.

Hva om jeg ikke er klar for en oppgradering akkurat nå?

Hvis du ikke er klar for oppgradering av kontoen ennå, kan du utsette den i opptil 30 dager. Du kan endre dag for oppgradering innen fristen som oppgis i e-posten. Vi vil deretter sende deg en ny påminnelse når datoen nærmer seg.