Hvem kan se tingene på Dropbox-kontoen min?

Oppdatert Jan 31, 2024

Alle filene du lagrer i Dropbox, er private. Andre kan ikke se og åpne disse filene med mindre du med hensikt deler koblinger til filer eller deler mapper med andre.

I likhet med de fleste store netttjenester, vil Dropbox-personell i sjeldne tilfeller ha behov for å få tilgang til brukernes filinnhold (1) når det er pålagt ved lov å gjøre dette; (2) når det er nødvendig for å sikre at systemene og funksjonene våre fungerer som de skal (f.eks. feilsøking av ytelsesproblemer, sørge for at søkefunksjonaliteten leverer relevante resultater, utvikle bildesøkfunksjonalitet, forbedre forslag til innhold osv.); eller (3) for å håndheve vilkårene for bruk og retningslinjene for akseptabel bruk. Tilgang til brukernes filinnhold er begrenset til få personer. Vi har strenge retningslinjer og tekniske tilgangskontroller som forhindrer tilgang til filinnhold, med unntak av disse uvanlige omstendighetene. I tillegg benytter vi en rekke fysiske og elektroniske sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte brukerinformasjon fra uautorisert tilgang.

Finn ut mer om hvordan vi sørger for at tingene dine er trygge.

highlight icon

Obs! Hvis du er medlem av et Dropbox-team, kan administratoren bruke funksjonen «Logg på som bruker» til å få tilgang til filene i teamkontoen din og se navnet og e-postadressen til den tilkoblede privatkontoen din. Administratoren får imidlertid ikke tilgang til filene i den tilkoblede privatkontoen din.