Problemer med å logge på Dropbox ved å bruke Sign in with Apple

Oppdatert Mar 11, 2024

Hvis du prøver å opprette en ny Dropbox-konto med Sign in with Apple, og telefonen din slutter å virke eller appen krasjer av en eller annen grunn, vil du kanskje få opp en feilmelding neste gang du forsøker å registrere deg. I denne feilmeldingen står det at påloggingsforsøket ditt mislyktes.

Finn løsninger på andre vanlige problemer ved å logge på Dropbox.

Hvorfor skjedde det?

Hvis du støter på dette problemet, betyr det at Apple ID-en din ble knyttet til Dropbox-kontoen din før registreringsprosessen ble fullført. For å fullføre registreringsprosessen må du koble fra og knytte til Apple ID-en din igjen.

Slik kobler du fra Apple-ID-en din

1. Gå til appleid.apple.com/account/manage.
  2. Ved siden av Sikkerhet klikker du på Administrer… under Apper og nettsteder som bruker Apple ID.
  3. Klikk på Dropbox.
  4. Klikk på Slutt å bruke Apple ID.
  5. Klikk på Ferdig.

Når du har sluttet å bruke Apple ID med Dropbox, skal du kunne opprette Dropbox-kontoen din med Sign in with Apple.