Hvordan logge på Dropbox hvis du ikke har tilgang til e-postadressen din

Du må ha en aktiv e-postadresse for å kunne opprette en Dropbox-konto. Dropbox krever også at du har tilgang til denne e-postadressen for å kunne endre passordet til kontoen. Dette sikkerhetstiltaket gjør at vi kan beskytte kontoen din mot uautorisert tilgang.

Hvis du ikke har tilgang til e-postadressen som er knyttet til Dropbox-kontoen din, kan vi ikke hjelpe deg med å få tilgang til kontoen. Sjekk trinnene i denne artikkelen for å prøve å gjenvinne tilgang til Dropbox-kontoen din.

Hvis du er usikker på hva e-postadressen som er registrert med Dropbox er, kan du finne ut hvordan du finner e-postadressen for Dropbox-kontoen din

Avsnitt i denne artikkelen:

1. Logg inn på Dropbox når du vet hva passordet ditt er

Hvis du har mistet tilgang til e-postadressen som er forbundet med Dropbox-kontoen, men fortsatt husker passordet til kontoen, kan du prøve å logge på Dropbox-kontoen og deretter umiddelbart endre e-postadresse.

Jeg ser en feil som sier at passordet mitt har utløpt

Dropbox vil fra tid til annen tilbakestille passord som et forebyggende sikkerhetstiltak for å beskytte kontoer. Hvis du vil finne ut om det er dette som har ført til problemene du har med kontoen, kan du prøve å logge på Dropbox-kontoen igjen og sammenligne meldingen du ser med denne feilmeldingen.

• Hvis du ikke ser denne feilmeldingen, og du ikke har tilgang til e-postadressen eller passordet for Dropbox-kontoen, kan vi ikke hjelpe deg med å få tilgang til denne kontoen
  • Hvis du skulle se denne feilmeldingen, og du allerede har mottatt en e-post fra oss, kan du svare på denne e-posten og forklare at du ser denne feilmeldingen

2. Ta kontakt med e-postleverandøren din

Hvis du ikke er i stand til å logge på kontoen, kan du prøve å kontakte e-postleverandøren for å få tilgang til e-postkontoen igjen.

Det er bare e-postleverandøren som har mulighet til å hjelpe deg med å få tilgang til e-postadressen. Dropbox er ikke en e-postleverandør, og kan ikke kontakte e-postleverandøren på dine vegne.

3. Tilbakestill Dropbox-passordet på en tilkoblet enhet

Hvis du ikke kan logge på kontoen og ikke har tilgang til e-postadressen, kan du tilbakestille passordet ved å følge disse instruksjonene:

1. Prøv å logge på dropbox.com eller Dropbox-appen med det utløpte passordet.
  2. Hvis du ikke kan logge på, klikker du på Jeg kan ikke gjenopprette kontoen ved hjelp av denne siden nederst.
  3. Klikk på Ja.
  4. Klikk på Send varslinger. Dette sender varslinger til alle de tilknyttede enhetene dine.
  5. Når du ser varslingen på den tilknyttede enheten, klikker du på Detaljer.
  6. Klikk på Fortsett (på nett) eller Ja (mobil).
  7. Legg inn den nye e-postadressen din.
  8. Klikk på Send

Du vil motta en kobling for tilbakestilling av passord i innboksen til den nye e-posten din. Klikk på Tilbakestill passord. Skriv deretter inn det nye passordet, og klikk på Send.

Når du har tilbakestilt passordet, byttes e-posten for Dropbox-kontoen til den nye e-posten.

4. Hva som må gjøres hvis ikke noe av det som er nevnt ovenfor fungerer

Hvis du har mistet tilgangen til e-postadressen som brukes på Dropbox-kontoen din og ikke kan endre passordet, kan vi av sikkerhetshensyn ikke hjelpe deg med å få tilgang til denne kontoen igjen. Det er bare e-postleverandøren som kan hjelpe deg med å få tilgang til en e-postkonto. Hvis e-postleverandøren kan hjelpe deg med å få tilgang, kan du deretter be om å få en kobling for å tilbakestille passordet til Dropbox-kontoen din.