Hvordan tilbakestille et Dropbox-passord

Hvis du har glemt Dropbox-passordet ditt, er den enkleste måten å tilbakestille det på, å gå til siden for glemt passord. Hvis dette ikke fungerer for deg, er det noen andre ting du kan prøve.

Obs! Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team, kontakter du administratoren  for å tilbakestille Dropbox Business-passordet.

Hvordan tilbakestille passordet ditt fra en tilknyttet enhet

Hvis du er logget på Dropbox-mobilappen på telefonen eller nettbrettet, kan du tilbakestille passordet ditt ved å sende et varsel til den enheten.

Husker du ikke hvilken e-post du brukte, eller har du ikke tilgang til den?

Finn ut hvordan du tilbakestiller passordet ditt uten e-posttilgang.

Fikk du ikke e-posten for tilbakestilling av passord?

Hvis du ikke fikk e-posten for tilbakestilling:

• Sjekk søppelpostmappen
  • Hvis e-posten for tilbakestilling ikke er der, kan du prøve å legge til no-reply@dropbox.com i adresseboken. Deretter ber du om å få sendt e-posten for tilbakestilling av passordet på nytt.
  • Hvis det fortsatt ikke fungerer, kan du kontakte kundestøtte

Hvordan tilbakestille passordet fra påloggingssiden

1. Åpne dropbox.com i nettleseren.
  2. Klikk på Logg på.
  3. Klikk Har du glemt passordet?
  4. Skriv inn e-postadressen du brukte til å opprette kontoen.
  5. Sjekk innboksen din, og klikk deretter på koblingen i e-postmeldingen du mottok for å tilbakestille passordet.

Når du tilbakestiller passordet, vil du fortsatt være logget på alle andre enheter. Du kan logge ut av disse enhetene fra kontoinnstillingene

Hvordan tilbakestille passordet fra innstillingene

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller den grå sirkelen øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Velg Sikkerhet-fanen.
  5. Klikk på Endre passord.
  6. Skriv inn e-postadressen du brukte til å opprette kontoen.
  7. Sjekk innboksen din, og klikk deretter på koblingen i e-postmeldingen du mottok for å tilbakestille passordet.

Når du tilbakestiller passordet, vil du fortsatt være logget på alle andre enheter. Du kan logge ut av disse enhetene fra kontoinnstillingene

Har passordet utløpt?

Gjør følgende

Jeg har prøvd alt, men klarer ikke å tilbakestille passordet mitt

Hvis du har prøvd alle feilsøkingstrinnene ovenfor og du fortsatt ikke mottar e-posten for tilbakestilling av passordet, kan du kontakte kundestøtte.