Hvordan løse inn kampanjetilbudet fra ASUS + Dropbox

Oppdatert Nov 08, 2023

Hvilken nåværende kampanje har Dropbox for ASUS-enheter?

Hvis du nylig har kjøpt en ASUS-datamaskin, kan du være kvalifisert for:

• Ytterligere 500 GB Dropbox-lagringsplass i 6 måneder
  • 25 % rabatt på et nytt Dropbox Plus-medlemskap

Hvordan løser jeg inn kampanjen på ASUS-datamaskinen?

Slik får du ytterligere 500 GB lagringsplass i 6 måneder på ASUS-datamaskinen:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i oppgavelinjen for å installere Dropbox på ASUS-datamaskinen som er kvalifisert.
  2. Registrer deg for en Dropbox-konto ved å fylle ut informasjonen på denne siden. Hvis du allerede har en Dropbox-konto, klikker du på logg på.
  3. Hvis kontoen din er kvalifisert, vil den bli tildelt kampanjeplassen.

For å få en kode med 25 % rabatt på ditt nye Dropbox Plus-medlemskap:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i oppgavelinjen for å installere Dropbox på ASUS-datamaskinen som er kvalifisert.
  2. Registrer deg for en Dropbox-konto ved å fylle ut informasjonen på denne siden. Hvis du allerede har en Dropbox-konto, klikker du på logg på.
  3. Når du klikker på Kjøp nytt abonnement, vil du motta en rabattkode.
  4. Følg instruksjonene for å løse inn koden din.

Merknader:

• For å løse inn 25 % rabatt på et nytt Plus-medlemskap, må du oppgi kredittkortinformasjonen. Ved slutten av prøveperioden på 6 måneder vil kredittkortet ditt bli fakturert automatisk.
  • Du vil få 25 % rabatt på ditt nye Plus-medlemskap bare hvis du ikke allerede har et betalt Dropbox-abonnement.

Vanlige spørsmål

Hvor lenge er kampanjen gyldig?

• De ekstra 500 GB med lagringsplass er gyldig i 6 måneder fra datoen kampanjen ble innløst.
    • Denne kampanjen løses ikke inn automatisk ved kjøp av en ASUS-enhet.
  • Rabatten på 25 % på Dropbox Plus-medlemskapet ditt er gyldig i 1 år, eller i tolv påfølgende måneder hvis du registrerer deg for månedlig fakturering, fra datoen kampanjen er innløst.

Kan jeg benytte meg av samme tilbud flere ganger dersom jeg har kjøpt flere enheter som er berettiget for kampanjen?

Nei. Hver enkelt Dropbox-konto kan bare løse inn samme type kampanje én gang.

Kan jeg overføre kampanjeplassen til en annen Dropbox-konto?

Nei, kampanjeplassen kan ikke overføres etter at den har blitt innløst.

Kan jeg få kampanjen på en forbedret eller brukt enhet?

Nei. Kampanjeplassen er bare tilgjengelig for den opprinnelige kjøperen av en berettiget enhet.

Hvorfor er jeg ikke berettiget til å løse inn kampanjen?

Det kan være en rekke årsaker til at du ikke er berettiget til å løse inn kampanjen:

• Du er kun berettiget til å løse inn samme type kampanjetilbud én gang
    • Du kan for eksempel ikke løse inn ASUS-kampanjen mer enn én gang, selv om du kjøper flere ASUS-enheter som kvalifiserer
  • Dropbox-appen var ikke forhåndsinstallert på enheten din
  • Du har kjøpt en enhet som noen andre har eid eller som har blitt reparert, og den tidligere eieren har allerede løst inn kampanjen som er knyttet til enheten
    • Hver enhet kan kun gjøre krav på kampanjeplass én gang
  • Det kan være at enheten din ikke er berettiget til kampanjen fordi landet du er i eller forhandleren er ekskludert fra kampanjen

Vilkår for Dropbox-kampanjen for ASUS-enheter

For ASUS-datamaskiner der Dropbox-programmet er forhåndsinstallert, er kampanjen tilgjengelig for den første brukeren som oppfyller kriteriene som er definert ovenfor. Kampanjen gjelder for én enkelt, privat Dropbox-konto, som i seks måneder fra datoen tilbudet ble innløst, får 500 GB med ekstra lagringsplass i tillegg til plassen som Dropbox tilbyr for gratiskontoer. Kampanjen er også for en enkelt Dropbox privatkonto som vil motta 25 % rabatt på kjøp av et nytt Dropbox Plus-abonnement. Hver bruker er bare berettiget til én kampanje for hver type enkeltkonto. Kampanjen er ikke tilgjengelig for brukere som tidligere har mottatt en Dropbox-kampanje ved å kjøpe en enhet som ikke er fra ASUS. Når kampanjeperioden utløper, fjernes den ekstra plassen som ble lagt til brukerens Dropbox-konto, automatisk. Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og andre vilkår for bruk av Dropbox. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan, Syria eller Krim-regionen, eller i noe annet land eller noen region forbudt ved lov.