Hvordan løse inn kampanjetilbudet fra ASUS + Dropbox

Dersom du nylig har kjøpt en ASUS-datamaskin, kan du være berettiget til ytterligere 100 GB med Dropbox-lagringsplass.

Slik løser du inn denne kampanjen:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i oppgavelinjen for å installere Dropbox på ASUS-datamaskinen som er kvalifisert.
  2. Registrer deg for en Dropbox-konto ved å fylle ut informasjonen på denne siden. Hvis du allerede har en Dropbox-konto, klikker du på logg på.

Vanlige spørsmål

Hvor lenge er kampanjen gyldig?

Kampanjen er gyldig i 12 måneder for alle nye og eksisterende brukere.

Kan jeg benytte meg av samme tilbud flere ganger dersom jeg har kjøpt flere enheter som er berettiget for kampanjen?

Nei. Hver enkelt Dropbox-konto kan bare løse inn samme type kampanje én gang.

Kan jeg overføre kampanjeplassen til en annen Dropbox-konto?

Nei, kampanjeplassen kan ikke overføres etter at den har blitt innløst.

Kan jeg få kampanjen på en forbedret eller brukt enhet?

Nei. Kampanjeplassen er bare tilgjengelig for den opprinnelige kjøperen av en berettiget enhet.

Hvorfor er jeg ikke berettiget til å løse inn kampanjeplassen?

Det kan finnes en rekke grunner til at du ikke er berettiget til å løse inn kampanjeplassen:

• Du er kun berettiget til å løse inn samme type kampanjetilbud én gang
    • Du kan for eksempel ikke løse inn ASUS-kampanjen mer enn én gang, selv om du kjøper flere ASUS-enheter som kvalifiserer
  • Dropbox-appen var ikke forhåndsinstallert på enheten din
  • Du har kjøpt en enhet som noen andre har eid eller som har blitt reparert, og den tidligere eieren har allerede løst inn kampanjen som er knyttet til enheten
    • Hver enhet kan kun gjøre krav på kampanjeplass én gang
  • Det kan være at enheten din ikke er berettiget til kampanjen fordi landet du er i eller forhandleren er ekskludert fra kampanjen

Vilkår for Dropbox-kampanjen for ASUS-enheter

For ASUS-datamaskiner der Dropbox-programmet er forhåndsinstallert, er kampanjen tilgjengelig for den første brukeren som oppfyller kriteriene som er definert ovenfor. Kampanjen gjelder for én enkelt privat Dropbox-konto, som i fastsatt tidsperiode får ekstra lagringsplass (nøyaktig mengde og varighet vises ovenfor) i tillegg til lagringsplassen som Dropbox tilbyr for gratiskontoer. Hver bruker er bare berettiget til én kampanje av denne typen for én enkelt konto. Kampanjen er ikke tilgjengelig for brukere som tidligere har mottatt en Dropbox-kampanje ved å kjøpe en enhet som ikke er fra ASUS. Når kampanjeperioden utløper, fjernes den ekstra plassen som ble lagt til brukerens Dropbox-konto automatisk. Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og andre vilkår for bruk av Dropbox. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan, Syria eller Krim-regionen, eller i noe annet land eller noen region der lokal lovgivning forbyr kampanjen.