Kan jeg kjøpe mer plass til Dropbox-kontoen min?

Hvis du trenger mer plass på Dropbox-kontoen din, kan du oppgradere til et abonnement som bedre passer dine behov. Du kan ikke kjøpe bare ekstra lagringsplass.

Finn ut hvordan du kan tjene mer plass til Dropbox Basic-kontoen din.

Dropbox Basic-kontoer gir deg 2 GB med lagringsplass helt gratis. De oppgraderte personlige abonnementene våre har mer plass, fra 2 TB for en Dropbox Plus-konto og 3 TB for en Dropbox Pro-konto. Hvis du tror du trenger mer lagringsplass, kan du oppgradere til Dropbox Business.