Få mer lagringsplass i Dropbox-kontoen din

Oppdatert Sep 12, 2023

Det er flere ting du kan gjøre hvis du trenger mer plass på Dropbox-kontoen din.

Slik øker du Dropbox-lagringsplassen gratis

For å få gratis lagringsplass kan du fylle ut Komme i gang-sjekklisten til Dropbox eller henvise venner, familie og kolleger.

highlight icon

Obs! Deling av en mappe teller ikke som en verving.

Oppgrader kontoen din

Hvis du har en Dropbox Basic-konto, kan du oppgradere til Dropbox Plus for å få 2 TB lagringsplass eller Dropbox Professional for å få 3 TB lagringsplass. Hvis du har en Plus- eller Professional-konto og jobber med to eller flere kolleger, kan du vurdere å oppgradere til en Dropbox-teamkonto, som starter med en lagringsplass på 5 TB.

Kjøp lagringsplasstillegg

Hvis du er administrator på en Dropbox Advanced-konto, kan du kjøpe ekstra lagringsplass i trinn på 1 TB, opptil maksimalt 1000 TB (inkludert plass tildelt fra brukere/lisenser). Slik kjøper du ekstra lagringsplass:

1. Logg på dropbox.com som administrator med tilhørende brukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Fakturering i venstre sidestolpe.
  4. Klikk på Legg til ved siden av 1 TB lagringsplass under Tilgjengelige tillegg.
  5. Velg hvor mye lagringsplass du vil legge til.
  6. Klikk på Bekreft.

Kjøpet ditt trer i kraft umiddelbart, og du vil bli belastet et andelsvis beløp frem til neste faktureringsperiode. Dette vil bli fakturert basert på abonnementsperioden din. Hvis du for eksempel har en årlig faktureringsperiode, kan du kun kjøpe årlige lagringsplasstillegg.