Hvordan løse inn kampanjetilbudet for Chromebook og Dropbox

Oppdatert Nov 08, 2023
Hvis du nylig kjøpte en Lenovo Chromebook, kan det hende du er kvalifisert for ytterligere 100 GB med Dropbox-lagring i 12 måneder etter kjøpet. Kampanjeplassen kommer i tillegg til de 2 GB med lagringsplass som er inkludert i et gratis Dropbox Basic-abonnement.

Vanlige spørsmål

Hvilke Chromebook-enheter er berettiget til kampanjen?

Enheten din kan være kvalifisert hvis du kjøpte en ny Lenovo Chromebook i løpet av eller etter april 2022 som har Dropbox forhåndsinstallert.

Hvordan løser jeg inn kampanjeplassen?

Slik løser du inn denne kampanjen på en kvalifisert Chromebook:

1. Klikk eller trykk på Dropbox-ikonet i oppgavelinjen for å åpne Dropbox på en Chromebook som er kvalifisert.
  2. Registrer deg for en Dropbox-konto ved å fylle ut informasjonen på siden. Hvis du allerede har en Dropbox-konto, klikker du på logg på.
    • Hvis kontoen din er kvalifisert, vil du se en melding om å løse inn kampanjen.
  3. Klikk Løs inn.

Etter innløsing vil du motta et e-postvarsel med informasjon om økt lagringsplass.

Hvor lenge varer kampanjeplassen?

Kampanjeplassen på 100 GB for Lenovo Chromebook er gyldig i 12 måneder fra datoen kampanjetilbudet er innløst.

Hvor lang tid har jeg på meg til å innløse kampanjeplassen?

Kampanjen må innløses innen 3 måneder etter at enheten ble kjøpt.

Kan jeg benytte meg av samme tilbud flere ganger dersom jeg har kjøpt flere enheter som er berettiget for kampanjen?

Nei. Hver enkelt Dropbox-konto kan bare løse inn samme type kampanjetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke løse inn Lenovo-kampanjen på 100 GB i 12 måneder mer enn én gang.

Kan jeg overføre kampanjeplassen til en annen Dropbox-konto?

Nei, kampanjeplassen kan ikke overføres etter at den har blitt innløst.

Kan jeg få kampanjen på en forbedret eller brukt enhet?

Nei. Kampanjeplassen er bare tilgjengelig for den opprinnelige kjøperen av en ny berettiget enhet.

Hvorfor er jeg ikke berettiget til kampanjeplass?

Det kan finnes en rekke grunner til at du ikke er berettiget til å løse inn kampanjeplass:

• Du har allerede løst inn en kampanje på en Lenovo Chromebook-enhet. Du er bare berettiget til å løse inn samme type kampanjetilbud én gang.
    • Du kan for eksempel ikke løse inn Lenovo Chromebook-kampanjen på 100 GB i 12 måneder mer enn én gang, selv om du kjøper flere Lenovo Chromebook-enheter som er berettiget.
  • Du har kjøpt en enhet som noen andre har eid eller som har blitt renovert, og den forrige eieren har allerede løst inn kampanjetilbudet som er knyttet til enheten.
  • Det kan være at enheten din ikke er berettiget til kampanjen fordi landet du er i eller forhandleren, er ekskludert fra kampanjen.

Hvordan sjekker jeg om jeg har løst inn kampanjen?

Du mottar et e-postvarsel når du løser inn kampanjeplassen din. Den økte plassen vil også gjenspeiles alle stedene der du kan se totalt tilgjengelig plass for Dropbox-kontoen din.

Hva skjer når kampanjeplassen min utløper?

Når kampanjelagringsplassen utløper, vil grensen for Dropbox-plassen automatisk gå tilbake til det den var uten den. Hvis du for eksempel har en Basic-konto, vil grensen settes tilbake til 2 GB, pluss eventuell plass du har opptjent via verving eller andre bonuser.

Dersom du har overskredet grensen etter utløpsdatoen, kan du ikke lenger lagre nye bilder, videoer og dokumenter på Dropbox. Du kan oppgradere til Dropbox Plus for å få mer plass.

Vilkårene for Dropbox-kampanjen på 100 GB for Lenovo Chromebook (nåværende kampanje)

For Lenovo Chromebook som ble kjøpt i løpet av eller etter april 2022, er kampanjen tilgjengelig for den første brukeren som registrerer seg for eller logger inn på Dropbox i løpet av første gang appen startes på den enheten. Tilbudet må innløses i løpet av første gang appen startes, og kan bare løses inn én gang per enhet. Tilbudet kan ikke benyttes for en renovert, brukt, eller slettet og gjenopprettet enhet, og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Kampanjen gjelder for én enkelt, privat Dropbox-konto, som i tolv (12) måneder fra datoen tilbudet ble innløst, får 100 GB med ekstra lagringsplass i tillegg til plassen som Dropbox tilbyr for gratiskontoer. Hver bruker er bare berettiget til én kampanje av denne typen for én enkelt konto. Når kampanjeperioden på 12 måneder utløper, fjernes den ekstra plassen på 100 GB som ble lagt til brukerens Dropbox-konto, automatisk. Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og andre vilkår for bruk av Dropbox. Tilbudet er ikke tilgjengelig i Hviterussland, Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Russland, Sudan, Syria og Krim-regionen, eller i andre land der Dropbox-tjenesten er utilgjengelig, lovbegrenset eller skattepliktig.