Hvordan løse inn kampanjetilbudet Dell + Dropbox

Oppdatert Sep 26, 2023

Dersom du nylig har kjøpt en ny hjemmedatamaskin fra Dell eller et Android-nettbrett, kan du være berettiget til ytterligere 100 GB med Dropbox-lagringsplass.

Slik løser du inn denne kampanjen:

1. Klikk eller trykk på Dropbox-ikonet på den kvalifiserte enheten.
  2. Registrer deg for en Dropbox-konto ved å fylle ut informasjonen på denne siden. Hvis du allerede har en Dropbox-konto, klikker du på logg på.
  3. Følg trinnene for å løse inn plassen på kontoen din.

Finn ut hva som skjer når kampanjen som gir deg ekstra lagringsplass utløper.

Vanlige spørsmål

Hvor lenge er kampanjen gyldig, og kan jeg benytte meg av kampanjen med den Dropbox-kontoen jeg allerede har?

Svaret på disse spørsmålene er avhengig av når du kjøpte Dell-enheten din. Se tabellen nedenfor for mer informasjon.

Kjøpsdato

Lagringsplass

Varighet

Eksisterende eller ny bruker?

Kjøpt før 1. februar 2020 20 GB 12 måneder Kun for nye Dropbox-brukere
Kjøpt den 1. februar 2020 eller senere 30 GB 12 måneder Nye eller eksisterende Dropbox-brukere
Kjøpt den 1. september 2020 eller senere 100 GB 12 måneder Nye eller eksisterende Dropbox-brukere

Kan jeg benytte meg av samme tilbud flere ganger dersom jeg har kjøpt flere enheter som er berettiget for kampanjen?

Nei. Hver enkelt Dropbox-konto kan kun løse inn denne kampanjen én gang.

Kan jeg overføre kampanjeplassen til en annen Dropbox-konto?

Nei. Kampanjeplassen kan ikke overføres etter at den har blitt innløst.

Kan jeg få kampanjen på en forbedret eller brukt enhet?

Nei. Kampanjeplassen er bare tilgjengelig for den opprinnelige kjøperen av en berettiget enhet.

Hvorfor er jeg ikke berettiget til å løse inn kampanjeplassen?

Det kan finnes en rekke grunner til at du ikke er berettiget til å løse inn kampanjeplassen:

• Du er bare berettiget til å løse inn samme type kampanjetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke løse inn Dell-kampanjen mer enn én gang selv om du kjøper flere Dell-enheter som er berettiget
  • Dropbox-appen var ikke forhåndsinnlastet på enheten din.
  • Du har kjøpt en enhet som noen andre har eid eller som har blitt forbedret, og eieren har allerede løst inn kampanjen som er knyttet til enheten. Hver enhet kan kun gjøre seg fortjent til kampanjeplass én gang.
  • Noen Dell-kampanjer gjelder kanskje bare for nye Dropbox-brukere.

Vilkår for Dropbox' ettårs-kampanje for Dell-enheter

For Dell PC-er der Dropbox-appen er forhåndsinnlastet, er kampanjen tilgjengelig for den første brukeren som (a) registrerer seg på Dropbox eller logger inn på en eksisterende konto, og (b) fullfører trinnene for å løse inn. Kampanjen gjelder for én enkelt privat Dropbox-konto, som i en fastsatt tidsperiode får ekstra lagringsplass (nøyaktig mengde og varighet vises i tabellen ovenfor) i tillegg til plassen som Dropbox tilbyr for gratiskontoer. Hver bruker er bare berettiget til én kampanje av denne typen for én enkelt konto. Kampanjen er ikke tilgjengelig for brukere som tidligere har benyttet en Dropbox-kampanje ved å kjøpe en enhet som ikke er fra Dell. Når kampanjeperioden utløper, fjernes den ekstra plassen som ble lagt til brukerens Dropbox-konto automatisk. Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og andre vilkår for bruk av Dropbox.. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan, Syria eller Krim-regionen.