Vil versjonshistorikk påvirke Dropbox-kvoten min?

Versjonshistorikken for filene dine tar ikke opp noe av den tilgjengelige lagringskvoten.

Bruker du ikke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enklere å administrere versjonshistorikken til dokumentene dine.

Hvor lang periode du har for versjonshistorikk avhenger av kontotypen din.

• Dropbox Basic-, Family- og de fleste Plus-kontoer har opptil 30 dager
  • Plus-kontoer med utvidet versjonshistorikk kan gjenopprette filer i opptil ett år
  • Professional- og Business-kontoer kan gjenopprette filer i 180 dager

Obs! Tilleggsprogrammet for utvidet versjonshistorikk kan ikke lenger kjøpes. Kunder som tidligere har kjøpt tilleggsprogrammet, kan gjenopprette filer i opptil ett år etter kjøpet av tilleggsprogrammet.