Hvordan avbestiller jeg Dropbox-abonnementet mitt?

Hvis du vil avbestille eller nedgradere Dropbox-abonnementet, følger du instruksjonene for den typen abonnement du har i øyeblikket. Klikk her for å se ditt nåværende abonnement

Hvis du kjøpte et Dropbox-abonnement på telefonen din, kan du finne ut hvordan du avbestiller et abonnement som er kjøpt på telefonen eller nettbrettet ditt.

Dropbox Plus- og Dropbox Professional-kontoer

Hvis du vil avbestille abonnementet ditt, logger du deg inn på Dropbox-kontoen din og klikker på Avbestill Plus- eller Professional-abonnementet, for å bli tatt direkte til siden der du avbestiller.

Eller, avbestill abonnementet ved å følge disse trinnene:

1. Logg på dropbox.com med kontoen du ønsker å avbestille.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller den grå sirkelen i øvre hjørne til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Velg Abonnement-fanen.
  5. Nederst klikker du på Avbestill abonnement.
  6. Bla ned og klikk på Jeg vil fremdeles nedgradere.
  7. Velg grunnen til at du vil avbestille.
  8. Bla ned og klikk på Jeg vil fremdeles nedgradere.Du mottar en e-postbekreftelse om at abonnementet ditt er avbestilt.
  9. Kontoen din nedgraderes til Dropbox Basic ved slutten av faktureringsperioden.

Dropbox Business-kontoer

Du må være teamadministratoren for kontoen for å kunne avbestille Dropbox-abonnementet ditt. Finn ut hvem teamadministratoren din er

Hvis du vil avbestille, er det bare å logge inn på teamadministratorkontoen og klikke på Avbestill Business-abonnementet for å bli tatt med direkte til siden der du avbestiller.

Teammedlem-mappe

Teammedlem-mappen din er ditt område. Du bestemmer hvordan filene og mappene i dette området skal deles.

Teammedlem-mappen er oppkalt etter deg, og navnet kan ikke endres: Hvis navnet ditt er Ola Nordmann, heter mappen «Ola Nordmann».

Selv om teammedlem-mappen er ditt område, kan teamets administratorer få tilgang til mappen din via administratorverktøyet eller ved å logge inn som din konto.

Eller, avbestill abonnementet ditt ved å følge disse trinnene:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk på Administratorverktøy i listen til venstre.
  3. Klikk på Fakturering i listen til venstre.
  4. Bla ned og klikk på Avbestill abonnement.
  5. Velg hvorfor du avbestiller, og klikk på Fortsett med avbestilling.
  6. Merk av alle boksene for å bekrefte at du skjønner konsekvensene ved å avbestille.
  7. Bla ned og klikk på Fullfør avbestilling

Hvis teamet ditt ble opprettet før februar 2018, gjøres det om til et gratisteam ved slutten av faktureringsperioden.

Hvis teamet ditt ble opprettet etter februar 2018, plasseres det i en låst tilstand. Du vil ikke ha tilgang til filene dine før du oppgraderer eller oppløser teamet.

Hvis du har problemer med å avbestille Business-kontoen, kontakter du kundestøtten hos Dropbox.

Hva skjer når jeg avbestiller Dropbox-abonnementet?

Dropbox Plus- og Dropbox Professional-kontoer

• Kontoen din nedgraderes til Dropbox Basic (gratis) ved slutten av faktureringsperioden
  • Du har fortsatt tilgang til alle filer og mapper
  • Dropbox beholder slettede versjoner av filene dine i 30 dager, i tilfelle du angrer
  • Hvis du er over den nedgraderte lagringskvoten, vil Dropbox stoppe synkroniseringen av filene dine

Dropbox Business-kontoer

• Teamet ditt oppløses, noe som gjør alle kontoene om til Dropbox Basic-kontoer (gratis)
  • Teammedlemmer beholder alle sine individuelle filer inne på Dropbox Basic-kontoen
  • Kun teamadministratoren vil ha tilgang til teamfiler og delte mapper
  • Dropbox beholder slettede versjoner av alle filene dine i 30 dager, i tilfelle du angrer
  • Hvis du er over den nedgraderte lagringskvoten, vil Dropbox stoppe synkroniseringen av filene dine

Hvordan vet jeg at jeg har avbestilt?

Gå til abonnement-siden. Der vil du se en melding der det står «Din [kontotype] vil nedgraderes til Dropbox Basic den [siste dagen av faktureringsperioden].»

Har du fortsatt problemer? Ta kontakt med kundestøtten hos Dropbox.

Hvorfor kan jeg ikke avbestille kontoen min?

Du ser kanskje ikke noe alternativ for å avbestille Dropbox-abonnementet hvis ett av de følgende scenarioene gjelder for deg:

Du kjøpte Dropbox gjennom App Store eller Google Play.

Finn ut hvordan du avbestiller Dropbox-abonnementet ditt i Apple App Store eller Google Play.

Du er logget inn på en Dropbox Basic-konto (gratiskonto), eller du har ikke tilgang til kontoen som faktureres.

Du kan bruke oppslagsverktøyet for kredittkortbelastninger for å finne kontoen som belastes. Deretter logger du deg inn med den e-postadressen og følger trinnene ovenfor, for å avbestille abonnementet.

Du er ikke teamadministrator for en Dropbox Business-konto.

Hvis du ikke er teamadministrator for en Business-konto, vil du ikke kunne avbestille abonnementet. Finn ut hvem teamadministratoren din er