Hvordan endre faktureringsperioden for Dropbox

Du kan velge om faktureringsperioden for Dropbox skal være årlig eller månedlig. Endringer i faktureringsdato trer i kraft etter den nåværende faktureringsperioden.

Hvis du for eksempel vil bytte til et årlig abonnement, forblir du på ditt månedlige helt til slutten av måneden, og deretter overføres du til årlig.

Dropbox Plus eller Professional

Slik endrer du faktureringsperioden for en Dropbox Plus- eller Professional-konto:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller den grå sirkelen i øvre hjørne til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Fakturering.
  5. Under Faktureringsperiode klikker du på Endre.
  6. Velg ny faktureringsperiode. Informasjon om hvor mye du vil bli belastet og hva fornyelsesdatoen er, vises under hvert valg.
  7. Klikk på Bytt abonnement.

Du må kanskje starte Dropbox-programmet på nytt før disse endringene trer i kraft.

Dropbox Business

Du må være teamadministrator for kontoen for å kunne endre faktureringsperioden for en Dropbox Business-konto. Finn teamadministratoren din.

Teamadministratorer kan endre faktureringsperioden i administratorverktøyet. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk på Administratorverktøy på venstre side.
  3. Klikk på Fakturering.
  4. Klikk på Administrer abonnement-fanen.
  5. Under Månedlig fakturering klikker du på Bytt faktureringsperiode.
  6. Velg ny faktureringsperiode. Informasjon om hvor mye du vil bli belastet og hva fornyelsesdatoen er, vises under hvert valg.
  7. Klikk på Bytt abonnement.

Du må kanskje starte Dropbox-programmet på nytt før disse endringene trer i kraft.

Dropbox-kontoer kjøpt på en Android

Hvis du har kjøpt et abonnement fra Google Play, blir du fakturert månedlig og faktureringsperioden kan ikke endres.

Dropbox-kontoer kjøpt på en iPhone eller iPad

Slik endrer du faktureringsperioden din på Apple App Store:

1. På iPhone-en eller iPad-en trykker du på Innstillinger.
  2. Trykk på navet ditt.
  3. Trykk på iTunes og App Store
  4. Trykk på din Apple ID øverst på skjermen, og trykk på Vis Apple ID
  5. Trykk på Abonnementer (omtrent midt på skjermen).
  6. Trykk på Dropbox.
  7. Velg hvilket abonnement du vil bytte til.
  8. Trykk på Bekreft.

Det nye abonnementet vil starte når nåværende faktureringsperiode er over. Slå opp abonneringsdatoene i App Store.

Du må kanskje starte Dropbox-programmet på nytt før disse endringene trer i kraft.