Hvor mye koster Dropbox?

En Dropbox Basic-konto er gratis, og har 2 GB med lagringsplass.

Prisen for abonnementet ditt avhenger av et par ting, blant annet betalingsmåte og hvor du bor. Finn ut hvor mye Dropbox koster

Hender det at dere tilbyr rabatter?

Vi tilbyr rabatter på Dropbox Business for ideelle organisasjoner og læresteder som velger å faktureres årlig. Snakk med salgsteamet vårt for å finne ut mer

Du kan også tjene gratis lagringsplass ved å gjennomføre opplæring, henvisninger og nettsamfunninnlegg.