Hvordan endre informasjonen på en Dropbox-faktura

Det er kun Dropbox Professional-kontoer og Dropbox Business-administratorer med abonnement som kan endre fakturaer.
Hvis du har en Dropbox Progessional-konto eller du er teamadministrator for en Dropbox Business-konto, kan du oppdatere fakturanavnet, fakturaadresse og MVA-ID (kun for fremtidige fakturaer).

Dropbox Professional

Slik redigerer du faktureringsinformasjonen på tidligere eller fremtidige fakturaer for Dropbox Business-kontoen din:

1. Logg deg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller den grå sirkelen i øvre hjørne til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Fakturering.
  5. Slik redigerer du fremtidige fakturaer: Ved siden av Fakturaopplysninger klikker du på enten Oppdater eller Legg til fakturaopplysninger.
  6. Slik endrer du tidligere faktura: Under Fakturahistorikk klikker du på Rediger ved siden av fakturaen du vil endre.
  7. Klikk på Lagre endringer.

Dropbox Business

Hvis du er teamadministrator for en Dropbox Business-konto, kan du redigere eller tilpasse fakturainformasjonen for tidligere og fremtidige fakturaer. Slik gjør du det:

1. Logg deg inn på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidepanelet til venstre.
  3. Klikk på fanen Fakturering.
  4. Klikk på Fakturahistorikk.
  5. Slik endrer du en tidligere faktura: Finn fakturaen du vil endre og klikk på Rediger ved siden av den.
  6. Slik redigerer du en fremtidig faktura: Klikk på den blå Rediger fakturainformasjon-knappen til høyre.
  7. Du kan deretter endre faktureringsnavnet, faktureringsadressen, byen, fylket og, der det er aktuelt, MVA-ID.
  8. Klikk på Lagre endringer.

Obs! Hvis du redigerer en MVA-ID, vil den aktuelle satsen kun endres for fremtidige regninger.

Dropbox Plus

Du kan endre navnet på selskapet ditt hvis du har et Dropbox Plus-abonnement. For at selskapsnavnet skal vises på fremtidige fakturaer må det være det navnet som er tilknyttet kontoen din. Finn ut hvordan du endrer kontonavnet ditt.

Vil du endre land, postnummer eller MVA-ID?

Finn ut hvordan du endrer landet eller postnummeret ditt

Finn ut hvordan du legger til en MVA-ID