Hvordan be om tilbakebetaling

Informasjonen i denne artikkelen er utdatert. Se den nyeste artikkelen om tilbakebetaling fra Dropbox for å få oppdatert informasjon.

I de fleste tilfeller, hvis du avbryter Plus- eller Professional-abonnementet før det utløper, må du fullføre det nåværende abonnementet uten å få pengene tilbake.

Hvis du kjøpte et abonnement via Apple App Store eller Google Play, må du kontakte enten Apple eller Google direkte for å be om tilbakebetaling.

Hvordan du ber om tilbakebetaling fra Apple

Hvordan du ber om tilbakebetaling fra Google

• Gå til denne siden for å lære mer om Googles retningslinjer for tilbakebetaling.

Bor du i EU eller Tyrkia?

Hvis du bor i EU eller Tyrkia, kan du ha krav på refusjon.

Du kan avbestille Plus-abonnementet innen 14 dager etter oppgraderingen eller etter at du åpnet en konto du betaler for. Du får da tilbake noe av eller hele beløpet du har betalt til Dropbox.

Slik ber du om tilbakebetaling:

1. Send inn en billett, hvis du ikke har gjort det allerede.
  2. Hvis du har sendt inn en støtteforespørsel, og deretter kom til denne artikkelen via en automatisk e-post fra oss, kan du svare på den e-posten.
    • Obs! Husk å si fra om at du bor i et område der det kreves at du får penger tilbake, og hvilket område det er.

Dropbox Business-bruker?

Finn ut mer om tilbakebetalinger.