Hva er Dropbox Business-API-en, og hvilke apper er tilgjengelig for teamet mitt?

Oppdatert Dec 13, 2023

Dropbox Business API er en utvidelse av Dropbox-plattformen som kan gjøre det lettere å komme teamet i møte der de jobber.

Dropbox Business-API-en muliggjør et fullstendig sett med løsninger for sikkerhet, overholdelse og administrasjon – inkludert eDiscovery, forhindring av datatap (DLP), og sikkerhetsinformasjon og hendelsesadministrasjon (SIEM) – eller utviklingen av nye flotte apper.

Les nedenfor for å finne ut mer, eller besøk siden med tredjepartsløsninger for å komme i gang.

Hvilke tredjepartsløsninger kan jeg aktivere for teamet mitt?

Du kan se en liste over apper på siden med teamapper for Dropbox Business. Den siden inneholder også hurtigkoblinger til nettstedet for tredjepartsappene.

De eksisterende tredjepartsløsningene inkluderer:

• Sikkerhetsinformasjon og hendelsesadministrasjon (SIEM)– lar Dropbox Business-administratorer overvåke og administrere medarbeideraktivitet, og åpne sensitiv data via administratorsiden
  • Forhindring av datatap (DLP)– beskytter sensitiv data, som PII og PCI, som er lagret på Dropbox Business-kontoer
  • eDiscovery og juridisk arkiv– muliggjør sikkert søk og evnen til å samle inn og bevare elektronisk lagret informasjon (ESI) i Dropbox Business-kontoer
  • Digital rights management (DRM) – Gir tredjepartskryptering for organisasjonsdata som lagres på Dropbox Business-kontoer
  • Dataomflytting og sikkerhetskopiering på stedet– Assisterer med overføring av store datamengder mellom plasseringer og sikrer sensitiv informasjon med sikkerhetskopiering av data på stedet
  • Identitetsbehandling – Gjør det mulig for organisasjoner å holde Dropbox Business-teamet godkjent med en ekstern identitetsleverandør som Active Directory
  • Tilpasset arbeidsflyt– Gir brukerne verktøy til å bygge interne apper som integrerer Dropbox til bedriftsprosessene

Hvordan kan jeg administrere de eksisterende teamappene?

Du kan administrere apper fra godkjenningssiden i Administratorverktøyet. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Rull til Teamapper-delen.

Hver app vil ha en samsvarende tilgangstype med ett av de følgende tillatelsesnivåene:

• Teaminformasjon– informasjon om teamet og samlet brukerdata
  • Teamtilsyn – teaminformasjon, samt teamets detaljerte aktivitetslogg
  • Tilgang til teammedlemmenes filer – teaminformasjon og -tilsyn, samt evnen til å åpne og endre data i teammedlemmenes kontoer
  • Administrering av teammedlem – teaminformasjon, samt evnen til å legge til, redigere og slette teammedlemmer

Du kan også fjerne hvilken som helst app fra teamet ved å klikke X på høyre side.

highlight icon

Obs! Medlemmene på teamet kan ha koblet individuelle apper til kontoene sine, i tillegg til eventuelle team-apper. Individuelt tilkoblede apper kan ikke administreres fra godkjenningssiden. Du kan imidlertid administrere disse appene via teamets aktivitetslogg. Individuelt tilkoblede apper vil vises i teammedlemmenes aktivitetsfeed i kontoen.

Kan teammedlemmer se appene som har blitt koblet til av en administrator?

Dropbox Business-administratorer kan installere apper som gir dem forskjellige tilgangstyper for alt som er listet i en jobbkonto. Teammedlemmene kan se appene som er koblet til jobbkontoene (apper med tilgangstillatelse for teammedlemmers filer) ved å besøke siden for kontosikkerhet.

Kan teammedlemmer legge tredjepartsløsninger til kontoene sine?

På dette tidspunktet er det kun Dropbox Business-administratorer som kan aktivere tredjepartsløsninger. Hvis et teammedlem forsøker å legge til en teamapp, får de denne feilmeldingen: Kun administratorer kan installere teamapper.

Jeg driver med utvikling – hvordan kan jeg opprette nye apper med Dropbox Business-API-en?

Dropbox Business-API-en lar utviklere bygge kraftige bedriftsprogram som kan hjelpe med administrering av et Dropbox Busines-team og med administrering av tilgang til teammedlemmers filinnhold.

Er du interessert i å opprette nye apper for Dropbox Business? Sjekk Utvikler-nettstedet for å finne ut mer.