Hvordan bruke kameraopplasting med Dropbox Business

Kameraopplasting er en valgfri funksjon tilgjengelig for alle Dropbox-brukere, deriblant Dropbox Business-team. Funksjonen laster automatisk opp alle bilder fra den mobile enheten din til Dropbox Business-kontoen, der de lagres i Kameraopplastinger-mappen.

• Hvis du har koblet sammen den private Dorpbox-kontoen og Business-kontoen din, kan du bare ha kameraopplasting aktivert for én konto av gangen (privat eller bedrift).
  • Dropbox Business-brukere kan trykke på Tidsramme på Kameraopplastinger-siden for å slå på opplasting av Alle bilder på enhetens kamerarull eller Kun nye bilder fra nå av.

Er du ikke Dropbox Business-bruker? Finn ut hvordan kameraopplasting fungerer for Basic-, Plus- og Professional-brukere.

Slå kameraopplasting av eller på

Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team, kan du slå kameraopplastinger av eller på for deg selv når som helst. Hvis du er administrator, kan du slå av kameraoppalsting for hele teamet ditt.

Team-medlemmer

Finn ut hvordan du slår kameraopplasting av/på for kun kontoen din.

Hvis du ikke ser et alternativ for kameraopplasting, kan det hende administratoren har slått av denne funksjonen for teamet ditt.

Teamadministratorer

Slik slår du av (eller på) kameraopplasting for hele teamet:

1. Logg deg på administratorkontoen din på dropbox.com.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Kameraopplasting.
  5. Slå kameraopplasting eller Av
  6. Klikk på Lagre