Konvertere en Dropbox Business-konto til en Plus- eller Professional-konto

Du kan gjøre Dropbox Business-kontoen din om til en Dropbox Plus- eller Professional-konto og beholde alle filene og mappene dine.

Teamadministratorer: Hvordan bytte til Plus eller Professional

Hvis du er en Dropbox Business-teamadministrator og du vil bytte til en Plus- eller Professional-konto, må du forlate Dropbox Business-teamet ditt og oppgradere til en Plus- eller Professional-konto. Slik gjør du det:

1. Gå til administratorverktøyet.
  2. Klikk på Fakturering.
  3. Klikk på Avslutt abonnementet.
  4. Følg instruksjonene.
    • Dette gjør teamet ditt om til et gratisteam, med deg som administrator, ved slutten av ditt nåværende betalte Dropbox Business-abonnement
    • Du kan sjekke når abonnementet utløper ved å gå til administratorverktøyet og klikke på Fakturering og deretter på Abonnement
    • Hvis denne endringen må gjøres raskere, kontakter du kundestøtten hos Dropbox og ber dem om å avslutte abonnementet ditt og gjøre teamet til et gratisteam
  5. Gå til dropbox.com/team og klikk på Forlat team. Du flyttes over til en Dropbox Basic-konto.
    • Hvis du var den eneste administratoren på gratisteamet, vil denne handlingen oppløse teamet helt, og alle kontoer vil konverteres til private kontoer
    • Hvis du var den eneste administratoren, kan du flytte gratisteamet til en annen administrator først, slik at teamet består
    • Når du forlater et gratisteam, mister du tilgang til teammappen
    • Du kan klikke på «» (ellipse) ved siden av hvilken som helst fil eller mappe for å laste ned eller kopiere den, før du forlater gratisteamet
  6. Besøk oppgraderingssiden.
  7. Klikk Oppgrader.
  8. Betal med en godkjent betalingsmetode.

Teammedlemmer: Hvordan bytte til Plus eller Professional

Hvis du er Dropbox Business-teammedlem og du vil bytte til en Dropbox Plus- eller Professional-konto, må du bytte til en Basic-konto, og deretter oppgradere til en Plus- eller Professional-konto. Slik gjør du det:

1. Kontakt teamadministratoren din og be vedkommende gjøre kontoen din om til en konto for enkeltpersoner
  2. Du overføres til en Basic-konto. Når du overføres til en Basic-konto:
    • Du beholder alle filene og mappene du hadde lagret i Business-kontoen din
    • Hvis byttet til en Basic-konto fører til at du overskrider den nye lagringskvoten din, beholder du de gamle filene, men du kan ikke legge til eller synkronisere nye filer
    • Du har ikke lenger tilgang til teamets filer og mapper
  3. Besøk oppgraderingssiden.
  4. Klikk Oppgrader.
  5. Betal med en godkjent betalingsmetode.

Medlemmer av et gratisteam: Hvordan bytte til Plus eller Professional

Hvis du er på et gratisteam, og du vil bytte til en Plus- eller Professional-konto, må du bytte til en Basic-konto, og deretter oppgradere til en Plus- eller Professional-konto. Slik gjør du det:

1. Gå til dropbox.com/team og klikk på Forlat team, for å gå over til en Basic-konto.
  2. Du overføres til en Basic-konto. Når du overføres til en Basic-konto:
    • Du beholder alle filene og mappene du hadde lagret i Business-kontoen din
    • Hvis du overskrider den nye lagringskvoten din når du bytter til Basic,får du beholde de gamle filene dine, men du kan ikke legge til eller synkronisere nye.
    • Du har ikke lenger tilgang til teamets filer og mapper
  3. Besøk oppgraderingssiden.
  4. Klikk Oppgrader.
  5. Betal med en godkjent betalingsmetode.