Slik endrer du teamets Dropbox-abonnement

Oppdatert Oct 10, 2023
Enkelte typer administratorer kan endre Dropbox-teamabonnementet til et annet abonnement. Dette er nyttig hvis teamets behov har endret seg. Du kan for eksempel endre teamets Dropbox-konto til flere individuelle kontoer for personlig bruk.

Slik endrer du fra Dropbox Standard, Business, Advanced eller Business Plus til et annet teamabonnement

highlight icon

Merk: Dropbox Standard- eller Advanced-team kan ikke endre til Business eller Business Plus.

Slik endrer du fra et teamabonnement til et annet teamabonnement:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på Fakturering i venstre sidestolpe.
  4. Klikk på Endre abonnement ved siden av det nåværende Dropbox-abonnementet ditt.
    • Merk: Hvis du betaler med manuell faktura, må du kontakte din kundeansvarlig eller kontakte kundestøtte for å endre abonnementet ditt.
  5. Velg navnet på abonnementet du vil bytte til.
  6. Klikk på Fortsett.
  7. Klikk på Bekreft endring.

Endringen trer i kraft ved neste fornyelse.

Slik endrer du fra et teamabonnement til et individuelt abonnement

Du kan endre fra Dropbox Standard, Business, Advanced eller Business Plus til individuelle abonnementer for alle teammedlemmer ved å kansellere abonnementet ditt og oppløse teamet. Oppløsing av teamet ditt er permanent og fører til at teammedlemmer mister tilgang til teaminnhold. Finn ut hvordan du oppløser teamet ditt, og konsekvensene av å gjøre det.

Hvis du ikke ønsker å konvertere hele teamet til individuelle kontoer, kan du velge å heller konvertere en eller noen av teammedlemmenes kontoer til individuelle kontoer. Finn ut hvordan du konverterer et teammedlems konto til en individuell konto.

highlight icon

Merk: Hvis du oppløser teamet ditt eller konverterer et teammedlems konto til en individuell konto, blir de automatisk konvertert til Dropbox Basic. Hvis de vil oppgradere til et betalt abonnement, kan de gjøre det fra Oppgrader-siden.

Sik endrer du fra Dropbox Enterprise til et annet abonnement

For å bytte fra Dropbox Enterprise til et annet abonnement kontakter du kundeansvarlig eller Dropbox' kundestøtte minst 30 dager før fornyelsesdatoen. Finn ut hva du bør vurdere før du nedgraderer abonnementet ditt.