Hva er Dropbox Enterprise?

Oppdatert Aug 29, 2023

Dropbox Enterprise er utviklet for større bedrifter som trenger tilpassede, skalerbare løsninger og individuell kundestøtte. Abonnementet omfatter alle de nyttige funksjonene som er tilgjengelige for team med Dropbox Standard og Dropbox Advanced-abonnementer, pluss flere.

Finn ut mer om hvert Dropbox-abonnement og tilhørende funksjoner.

Hvilke funksjoner er tilgjengelige for team med Dropbox Enterprise?

Dropbox Enterprise har alle funksjonene som er inkludert i Dropbox Advanced, pluss følgende:

• Så mye plass dere trenger. Få så mye plass teamet ditt trenger for lagring og samarbeid.
  • Enhetsskontroller: Håndter hvordan teammedlemmer får tilgang til organisasjonens filer med mobilitetsstyring for bedrifter (EMM) og nettverksstyring.
  • Domeneeierskap: Sørg for at teammedlemmene har domeneinnsikt og kunnskap om kontoinnhenting.
  • Utvidet sikkerhet: Kundestøtte døgnet rundt, hver dag, er tilgjengelig via telefon, chat eller e-post, samt en tildelt kundestøtteperson.
  • Teamopplæring: Praktisk opplæring bidrar til at teamet bruker Dropbox på riktig måte.

Hvor mye koster Dropbox Enterprise?

Prisen for Dropbox Enterprise bestemmes av flere faktorer, blant annet antall medlemmer i et team og geografisk plassering.

Hvordan kan jeg kjøpe Dropbox Enterprise?

For å kjøpe Dropbox Enterprise-abonnementet går du til hovedkjøpssiden.

Kan jeg overføre et eksisterende team til Dropbox Enterprise?

Ja. Hvis du allerede har en teamkonto, kan du ta kontakt med vårt salgsteam for å endre abonnementet.