Oppgrader en individuell konto til et Dropbox Business-team

Hvis organisasjonen din har delt én enkelt Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konto, kan du oppgradere til Dropbox Business for å forbedre måten teammedlemmene jobber sammen på. 

Dropbox Business er et abonnement som gjør det mulig for team å:

  • Redusere risiko for tap av data og kopier i konflikt
  • Sørge for at filer er trygge ved å kreve separat brukernavn og passord for hvert teammedlem
  • Få bedre kontroll over deling, og innebygde måter å fjerne medlemmer som ikke lenger er en del av teamet på
  • La teammedlemmer holde private filer og jobbfiler atskilt

Hvordan oppgradere til Dropbox Business

Trinn 1: Tilbakestill passordet ditt

Først anbefaler vi at du tilbakestiller Dropbox-passordet ditt. Siden kollegaene dine snart vil ha atskilte kontoer, er det ikke ønskelig at de skal ha tilgang til kontoen din i fremtiden.

  1. Logg deg på Basic-, Plus- eller Professional-kontoen på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din øverst på en hvilken som helst side for å åpne kontomenyen.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Sikkerhet-fanen.
  5. Under Passord-delen, klikker du på Endre passord-koblingen.

Trinn 2: Oppgrader kontoen din og inviter teammedlemmer

Nå som du har tilbakestilt passordet, kan du oppgradere kontoen til Dropbox Business.

Når du har fullført kjøpet av bedriftskontoen, kan du invitere kollegaer til teamet ditt.

  1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Åpne Medlemmer-siden og klikk på Inviter medlemmer.
  4. Skriv inn e-postadressene til dem du vil invitere og klikk på Inviter til teamet.
    • Bruk e-postadressen til hver enkelt person når du invitere dem.

Trinn 3: Koble fra enhetene

Det neste du må gjøre, er å sørge for at ingen brukere får tilgang til kontoen din. Dette gjør du ved å fjerne tilknytningen til kollegaenes enheter fra kontoen.

  1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på avataren din øverst på en hvilken som helst side for å åpne kontomenyen.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Sikkerhet-fanen.
  5. Under Enheter-delen klikker du på X-en ved siden av hver enhet du vil fjerne forbindelsen til.
    • Når du kobler fra enheter, er det lurt å velge «Vil du slette filer fra denne datamaskinen neste gang den kobler seg til?» Hvis du velger dette alternativet, vil filene på disse enhetene slettes eksternt, og Dropbox-mappen blir fjernet.

Trinn 4: Si ja takk til invitasjonene

Alle de du inviterte vil motta en invitasjon på e-post. De må si ja takk til denne invitasjonen for å bli med i teamet.

Kollegaene din vil deretter bli bedt om å logge seg på Dropbox igjen på enhetene sine. De skal da bruke samme e-postadresse som de brukte for å bli med i teamet.

Obs! Når kollegene dine logger seg på for første gang og åpner Dropbox-mappen, har de kanskje ikke alle de nødvendige filene på kontoene sine. Du må dele de riktige mappene med dem.

Trinn 5: Angi tillatelser for mappene

Siden vi har koblet fra og eksternt slettet alle enhetene som er koblet til kontoen, skal du nå være den eneste som er i stand til å se filene og mappene i kontoen din. Du kan sørge for at mappestrukturen og tillatelsene er nøyaktig slik som du ønsker, før du deler mappene med resten av teamet.

Obs! Du må invitere kollegene dine til bestemte mapper for at de skal ha tilgang.

Så fort kollegene dine sier ja takk til invitasjonen, vil mappene du har delt med dem, automatisk begynne synkroniseringen til enhetene deres.

Hvor nyttig var denne artikkelen?

Vi beklager at du ikke er fornøyd med dette.
Fortell oss hvordan vi kan bli bedre:

Takk for tilbakemeldingen!
Fortell oss hvordan denne artikkelen har hjulpet:

Takk for tilbakemeldingen!

Svar fra nettsamfunnet