Vanlige spørsmål om Dropbox Replay

Oppdatert Nov 10, 2023
person icon

Dropbox Replay er tilgjengelig for alle Dropbox-brukere på dropbox.com. Dropbox Replay-tilleggsprogrammet er en betalt funksjon tilgjengelig for kunder på Dropbox Plus, Essentials, Professional, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

I denne artikkelen finner du svar på vanlige spørsmål om Dropbox Replay. Få raske svar på vanlige spørsmål om Dropbox Replay, inkludert vanlige feilmeldinger og hvordan du løser problemer.

Hva er lagringsgrensene for Dropbox Replay?

Dropbox Replay er tilgjengelig for alle Dropbox-abonnementer, men Replay har disse ekstra filgrensene:

• Dropbox Basic: 4 filer
  • Dropbox Plus: 4 filer
  • Dropbox Family: 4 filer
  • Dropbox Professional: 4 filer
  • Dropbox Essentials: 10 filer
  • Dropbox Standard, Advancedog Enterprise: 4 filer
  • Dropbox Business og Business Plus: 10 filer

Med det betalte Dropbox Replay-tilleggeter det ingen filopprettings- eller opplastingsgrense. Lagringsgrensen for Replay-filene dine avhenger av Dropbox-abonnementets lagringsplass.

Finn ut hvor mye lagringsplass abonnementet ditt har.

Hva skjer hvis jeg sletter den originale video-, bilde- eller lydfilen fra Dropbox-kontoen min?

Sletting av den originale video-, bilde- eller lydfilen i Dropbox-kontoen din vil ikke ha noen effekt på Dropbox Replay-prosjektet ditt. Den eneste måten en video-, bilde- eller lydfil (og dens kommentarer) kan slettes fra Replay, er ved å fjerne den direkte fra Replay-panelet.

highlight icon

Merk: Hvis du er fileier og du sletter Replay-filen eller -prosjektet fra Replay-dashbordet, kan det ikke gjenopprettes. Hvis du har Replay-tilleggsprogrammet, kan du arkivere Replay-filer og -prosjekter i stedet for å slette dem.

Hva skjer hvis jeg gir nytt navn til eller flytter den originale video-, bilde- eller lydfilen i Dropbox-kontoen min?

Å flytte eller gi nytt navn til den originale video-, bilde- eller lydfilen i Dropbox vil ikke påvirke filen i Dropbox Replay.

Hvem vil ha tilgang til video-, bilde- eller lydfiler i Dropbox Replay som jeg importerer fra Dropbox?

Du kan administrere tilgangen til filene dine i Dropbox Replay ved å bruke delingsinnstillingene. Du kan også begrense tilgangen til filene dine ved å slå av alle koblinger for en fil. For kunder med Dropbox Replay-tilleggsprogrammet kan du kontrollere tilgangen til alle de delte koblingene dine på ett sted med Dine koblinger-siden i Dropbox Replay-tillegget.

Hvis filen din er i en mappe til et teamprosjekt, har alle på teamet tilgang. Med Rediger-tilgang kan de redigere, slette, laste opp, laste ned, avslutte kommentarer, legge til folk, legge til kommentarer og gi eller tilordne Rediger- og Se og kommenter-tilgang for teammedlemmer. Med Se og kommenter-tilgang kan de bare se og kommentere på filene dine.

En administrator på teamet ditt kan ta eierskap til filer eller prosjekter delt i teammappen til nåværende og tidligere teammedlemmer. Finn ut mer om funksjoner for administrativ kontroll i Dropbox Replay.

Hva skjer med Dropbox Replay-filer hvis et teammedlem slutter?

Når et teammedlem slutter, har administratoren muligheten til å ta eierskap over delte filer eller prosjekter til det teammedlemmet.

Når en administrator har tatt eierskap over et prosjekt, vil de kunne utføre alle handlingene som en eier kan ta, inkludert:

• Redigere / slette / legge til passord
  • Slå nedlastninger på/av
  • Avslutte kommentarer
  • Feste/merke kommentarer

Finn ut mer om funksjoner for administrativ kontroll i Dropbox Replay.

Er det noen systemkrav for Dropbox Replay?

Dropbox Replay kjører gjennom nettleseren på skrivebordet ditt. For å sikre den beste opplevelsen anbefaler vi å bruke Google Chrome.

Finn ut mer om systemkrav for Dropbox Replay.

Må jeg bli med i en direktegjennomgang for å legge igjen kommentarer?

Nei, du trenger ikke å bli med i en direktegjennomgang for å kommentere eller legge inn kommentarer.

Hva betyr feilmeldingen «Avslutning pågår»?

Dette betyr at funksjonen for direktegjennomgang er nede for vedlikehold. Vedlikehold tar vanligvis 30–45 minutter.

Jeg glemte å publisere tegningene mine. Kan jeg få dem tilbake?

Hvis du ikke har forlatt eller lukket filen du tegnet i, vil tegningene dine på videoer bli lagret som utkast og merket som tomme sirkler på videoens tidslinje som du kan klikke for å se. Du kan enten Publisere tegning som kommentar ved å klikke på papirflyikonet eller Slette tegning ved å klikke på papirkurvikonet.

Hvorfor kan jeg ikke angi et passord for Dropbox Replay-filen min?

Passordbeskyttelse er en betalt funksjon inkludert i Dropbox Replay-tillegget. Hvis du var en betabruker og du slår av passordbeskyttelse for en fil, vil du ikke kunne slå den på igjen med mindre du kjøper Replay-tillegget.

Du vil fortsatt kunne redigere eksisterende passord du allerede hadde satt på filene dine da du brukte betaversjonen av Replay eller da du hadde Replay-tillegget.

En annen måte å begrense tilgangen til filene på er å slå av alle koblinger for filen. Du kan deaktivere tidligere delte koblinger til hver av filene dine ved å bruke innstillingen Aktiver koblingstilgang på hver fil.

For å kontrollere alle de delte koblingene dine på ett sted må du ha Replay-tilleggsprogrammet. Når du har oppgradert til Replay-tillegget, kan du bruke Dine koblinger-siden til å slå alle koblingene dine av eller på på ett sted.

Jeg brukte betaversjonen av Dropbox Replay, men ønsker ikke å betale for Dropbox Replay-tillegget. Hva skjer med filene mine?

Ingen filer som er lagt til før 25. april 2023, vil telle med i filgrensen for Dropbox Replay. Alle filer som er lagt til etter 25. april 2023, vil telle med i filgrensen for Dropbox Replay.

Filgrenser for Dropbox Replay:

• Dropbox Basic: 4 filer
  • Dropbox Plus: 4 filer
  • Dropbox Family: 4 filer
  • Dropbox Professional:  4 filer
  • Dropbox Essentials: 10 filer
  • Dropbox Standard, Advanced og Enterprise: 4 filer
  • Dropbox Business og Business Plus: 10 filer

Alle filer med passord kan få passordet fjernet, men når det først er fjernet, kan du ikke legge det til igjen med mindre du kjøper Dropbox Replay-tillegget.

Jeg hadde tidligere et ubegrenset antall filer, og nå har jeg en grense. Hvordan finner jeg de riktige filene å slette for å komme under kvoten min?

Bare filer lastet opp etter 25. april 2023 teller med i filgrensen, så du kan sortere filene dine etter opprettelsesdato og velge hvilke filer du vil slette. Med Dropbox Replay-tilleggsprogrammet kan du arkivere Replay-videofilene dine i Dropbox-kontoen din, slik at du kan frigjøre lagringsplass i Replay for å laste opp eller lage flere prosjekter.

Jeg betaler ikke for Dropbox, men jeg vil bruke Dropbox Replay. Hva gjør jeg?

Dropbox Replay er tilgjengelig for alle kunder som har en Dropbox-konto, men Dropbox Replay-tilleggsprogrammet er kun tilgjengelig for kunder som har Dropbox Plus-, Essentials-, Professional-, Standard-, Business-, Advanced-, Business Plus- og Enterprise.-abonnement.

Jeg brukte betaversjonen av Dropbox Replay. Hva skjer nå som Replay er tilgjengelig?

Brukere som hadde tilgang til Dropbox Replay før 25. april 2023, er betabrukere som også ble gitt gratis tilgang til Replay-tillegget frem til 25. juni 2023. Hvis du er en betabruker, har du allerede tilgang til premiumfunksjonene, og du trenger ikke å gjøre noe for å begynne å bruke Replay-tilleggsprogrammet.

Etter 25. juni 2023 fjernes Replay-tillegget, og du får muligheten til å kjøpe tillegget.

Finn ut mer om funksjonene som er tilgjengelige i Replay-tilleggsprogrammet.