Slik deler du opptak med Dropbox Capture

Oppdatert Mar 26, 2024
person icon

Dropbox Capture er tilgjengelig for alle Dropbox-kunder, men enkelte funksjoner kan kreve et annet abonnement.

Du kan organisere opptak gjort med Dropbox Capture i samlinger som kan deles via koblinger. Du kan også dele enkeltstående opptak på capture.dropbox.com og i Dropbox Capture-skrivebordsappen.

Slik ser og organiserer du opptakene dine

Du kan se opptakene dine gjort med Dropbox Capture på capture.dropbox.com og i Dropbox Capture-skrivebordsappen i varslingssenteret (Windows) eller menylinjen (Mac). Du kan også legge til flere opptak i en samling. Samlinger kan deles via koblinger eller via en Dropbox-teamkonto.

Når du ser gjennom  et Capture-opptak i nettleseren din, kan du klikke på Legg ved kobling i høyre sidestolpe for å legge til relevante koblinger i prosjektet.

Du kan legge igjen kommentarer via capture.dropbox.com ved å skrive i boksen «Fortell oss hva du synes …» under et opptak og klikke på Legg inn. Du vil bli varslet via e-post når det legges til en kommentar for et av opptakene dine.

Slik deler du bildene dine

Etter at du har opprettet et opptak med Dropbox Capture, kopieres en kobling til opptaket til utklippstavlen og en kopi lagres i «Capture»-mappen på Dropbox-kontoen din.

For å dele opptak fra capture.dropbox.com:

1. Logg på Dropbox.com
  2. Gå til capture.dropbox.com.
  3. Åpne opptaket du vil dele.
  4. Velg seertillatelser fra rullegardinmenyen øverst til høyre på skjermen
    • Tillatelsesalternativer vil være Alle som har koblingen, Teammedlemmer eller Bare meg.
  5. Klikk på den blå Kopier kobling-knappen øverst til høyre på skjermen.
  6. Del koblingen til opptaket ditt.

For å dele opptak fra Dropbox Capture-skrivebordsappen:

1. Åpne Dropbox Capture-skrivebordsappen.
  2. Hold markøren over det nylige opptaket du vil dele.
  3. Klikk på ikonet Kopier kobling.
  4. Del koblingen til opptaket ditt.

Hvis du deler en Dropbox Capture-kobling via Slack, kan seeren velge mellom å se opptaket i Slack eller åpne det i en ny nettleserfane. Hvis de vil se Capture-opptak i Slack, må de følge autentiseringsinstruksjonene for å koble Slack til Dropbox Capture.

Slik kobler du Slack fra Capture:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på fanen Tilkoblede apper.
  4. Klikk på Dropbox Capture.
  5. Klikk på Koble fra.
highlight icon

Merk: Dette vil koble fra gjeldende Capture-økter. Dette betyr at du må logge på Capture igjen via nettleseren eller skrivebordsappen.

Slik ser du hvem som har sett opptakene dine

Du kan se hvem som har sett på videoer du har laget med Dropbox Capture.

Slik gjøres det:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Gå til capture.dropbox.com.
  3. Åpne et opptak.
  4. Klikk på Sett-knappen øverst til høyre på skjermen.

Du vil også bli varslet via e-post når noen ser en video du har laget.

highlight icon

Obs! Du kan slå av e-postvarsler ved å åpne Innstillinger i Dropbox Capture-skrivebordsappen og slå av Bli varslet når noen ser.