​​Unngå at Dropbox-teammedlemmer permanent sletter filer

Oppdatert Oct 10, 2023
person icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder for visse typer administratorer på Dropbox Professional-, Essentials-, Standard-, Business-, Advanced-, Business Plus- og Enterprise-abonnementer.

Enkelte typer Dropbox-administratorer kan bestemme om teammedlemmer skal kunne slette innhold for godt.

Slik hindrer du teammedlemmer fra å slette filer permanent:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Innhold klikker du på Sletting.
  5. Sett Permanent sletting til Av.
  6. Klikk Lagre.
highlight icon

Merknader:

• Selv om Permanent sletting er satt til Av, kan administratorer likevel slette filer permanent hvis de logger på som et teammedlem.
  • Denne innstillingen er ikke integrert med Dropbox Replay.
  • Denne innstillingen gjelder ikke for Send og spor-innhold.