Slik gjenoppretter du slettede filer eller mapper i Dropbox

Oppdatert Apr 29, 2024

Denne artikkelen beskriver hvordan du kan gjenopprette slettede filer og mapper på Dropbox-kontoen din.

Hvis du vil gjenopprette en tidligere versjon av en fil i stedet, kan du lese om hvordan du går tilbake til en eldre versjon av en fil eller finne ut mer om versjonshistorikk.

warning icon

Viktig: Du kan bare gjenopprette en delt fil hvis du har Kan redigere-tilgang til den. Hvis du har Kan se-tilgang til en delt fil, vil du ikke kunne gjenopprette den.

Hvordan gjenopprette slettede filer eller mapper

Dropbox lagrer alle dine slettede filer i 30 dager (eller lenger for kunder på Dropbox Professional og teamabonnementer). Slik gjenoppretter du slettede filer eller mapper:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på Slettede filer i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på navnet til den slettede filen eller mappen du vil gjenopprette.
    • Du kan velge flere filer eller mapper på én gang ved å klikke på avmerkingsikonet.
  4. Klikk på Gjenopprett.
highlighter icon

Merk: Gjenopprettinger kan ta tid hvis du gjenoppretter et stort antall filer.

warning icon

Viktig:

• Standard filgjenopprettingsperioder og alternativer gjelder ikke filer som er slettet direkte fra Send og spor-funksjonen. Sletting av en fil fra Send og spor er permanent, og eventuelle tilknyttede metadata eller dataanalyser kan ikke gjenopprettes når filen er slettet.
  • Eventuelle filer som legges til Send og spor før 15. februar 2024, vil ikke bli lagt til i «Send og spor»-mappen på Dropbox-kontoen din. Sletting av disse filene er permanent, og eventuelle tilknyttede metadata eller dataanalyser kan ikke gjenopprettes når filene er slettet.

Hva om filene mine mangler?

Hvis filene dine mangler eller du har et stort antall filer å gjenopprette, kan du finne ut hvordan du finner eller gjenoppretter manglende eller ødelagte filer.

Se denne video for å se hvordan du holder filene dine trygge med Dropbox.