Smart synkronisering for teamadministratorer

Denne artikkelen omhandler en funksjon som kun er tilgjengelig for Dropbox Professional- og Dropbox Business-brukere.

Smart synkronisering hjelper deg og teamet ditt med å dele innhold, uten at dere trenger bekymre dere for at harddiskene fylles opp. Teaminnstillinger for smart synkronisering er tilgjengelig for Dropbox Business-teamadministratorer.

Når teamet ditt begynner å bruke smart synkronisering, vil innhold som allerede er lastet ned til teammedlemmers enheter forbli nedlastet. Nytt innhold er automatisk kun på nett, med mindre du endrer denne innstillingen i administratorverktøyet. Teammedlemmene kan også velge er personlig standard for hver enkelt av sine tilkoblede datamaskiner.

Finn ut mer om smart synkronisering for teammedlemmer.

Hvordan konfigurerer jeg smart synkronisering for teamet mitt?

Standardinnstillingen for smart synkronisering gjelder nytt innhold, og har ikke tilbakevirkende kraft. Standarden for smart synkronisering gjelder:

• Når du blir med i en delt mappe
  • Ved tilkobling av en ny enhet
  • Når du legger til nytt innhold fra en annen datamaskin

Slik angir du en standard for teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Smart synkronisering.
  5. Velg standardinnstilling for smart synkronisering:
    • Synkronisert lokalt
    • Kun på nett

Obs! Du trenger ikke sette en standard for at teammedlemmer skal kunne bruke smart synkronisering.

Selv om administratorinnstillingen er standard til å begynne med, kan teammedlemmene endre innstillingene for enheten sin til en annen standard.

Finn ut mer om smart synkronisering for teammedlemmer.

Hva er systemkravene for smart synkronisering?

Kan jeg administrere innstillinger for smart synkronisering for individuelle teammedlemmer?

Nei, innstillingene for smart synkronisering gjelder for hele teamet, eller innstillingen angis individuelt av teammedlemmer. Individuelle teammedlemmer kan endre sin egen innstilling for smart synkronisering for enheten, en mappe eller en fil.

Kan jeg administrere innstillingen for smart synkronisering på mappenivå?

Nei, innstillingen for smart synkronisering gjelder for alle mapper.

Kan jeg melde teamet mitt ut av systemutvidelsen?

Ja. Finn ut mer om å melde ut teamet ditt fra systemutvidelsen.