Hvordan kommentere på Dropbox-filer

Alle med tilgang til en Dropbox-fil kan legge igjen en kommentar og se andre kommentarer, så fremt ikke kommentering er slått av.

Hvordan kommentere på en fil

Du kan kommentere på en fil fra datamaskinen, telefonen eller nettbrettet. Slik gjør du det:

1. Åpne filen du vil kommentere på.
  2. Hvis du vil kommentere på hele siden eller bildet, klikker eller trykker du på tekstboksen der det står Skriv en kommentar.
    • Du kan skrive kommentaren din, @omtale noen eller legge til en emoji.
  3. Klikk Legg inn.

Finn ut hvordan du kommenterer på en bestemt del av en fil.

Hvordan redigere eller slette en kommentar

Du kan kun redigere eller slette kommentarer som du selv har lagt inn. Slik redigerer eller sletter du en kommentar:

1. Klikk på den aktuelle kommentaren.
  2. Klikk på Rediger eller Slett.

Hvordan skjule kommentar-ruten

Slik skjuler du kommentar-ruten:

1. Åpne den aktuelle filen.
  2. Klikk på den grå pilen (Skjul) i øvre hjørne til høyre.

Klikk på den grå pilen igjen for å vise kommentar-ruten.

Hvordan sorteres kommentarer i kommentar-ruten?

Kommentarer er oppført i kronologisk rekkefølge fra starten av filen til slutten av filen. Hvis filen har flere sider, vil kommentarene angi hvilken side kommentaren ble lagt igjen på.

Hvem blir varslet når jeg legger igjen en kommentar?

Følgende personer vil motta en e-post og et varsel både på dropbox.com og på de tilkoblede enhetene sine:

• Fileieren
  • Alle som har abonnert på filen
  • Alle som har kommentert i kommentartråden
  • Alle som er @omtalt i kommentartråden

Finn ut hvordan du endrer varslingsinnstillingene dine.