Slik lagrer du eller deler filer med andre apper på telefonen eller nettbrettet

Oppdatert Sep 14, 2023

Dropbox-mobilappen gjør det enkelt for deg å dele filer med andre apper på mobilenheten eller nettbrettet eller lagre dem lokalt på enheten din.

Hvis du ikke allerede har den, kan du laste ned Dropbox-mobilappen for enklere eksportering.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox hjelper deg med å dele filer og mapper på en enkel måte.

Slik eksporterer du en fil på Dropbox-mobilappen med Android-telefonen din:

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på fanen Filer.
  3. Trykk på " " (vertikal ellipse) ved siden av filen du vil eksportere.
  4. Lagre filen lokalt eller del filen med andre apper:
    • For å lagre filen lokalt trykker du på Lagre på enhet.
    • For å eksportere filen til en annen app trykker du på Dele, deretter på Send kopi av fil og velger så appen du vil åpne filen med.

Slik eksporterer du en fil på Dropbox-mobilappen på iPhone eller iPad:

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på fanen Filer.
  3. Trykk på «» (ellipse) ved siden av filen du vil eksportere.
  4. Lagre filen lokalt eller del filen med andre apper:
    • For å lagre filen lokalt trykker du på Lagre til enhet, Lagre bilde eller Lagre video, avhengig av filtypen.
    • For å eksportere filen til en annen app trykker du på Dele, deretter på Send kopi av fil og velger så appen du vil åpne filen med.
Du kan også sende filen som en lenke eller kopiere fillenken til utklippstavlen. Finn ut mer om deling av filer og mapper i Dropbox-mobilappen.
highlight icon

Merk: Når du eksporterer filen til en annen app, lagres kanskje ikke endringer som gjøres, i Dropboxen din med mindre appen er spesielt integrert med Dropbox.