Hvordan eksportere en fil til en annen app på telefonen eller nettbrettet

Hvis du ikke allerede har den, kan du laste ned Dropbox-mobilappen for enklere eksportering.

Slik eksporterer du en fil fra Dropbox-mobilappen:

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på (ellipse) ved siden av eller under filen du vil eksportere.
  3. Trykk på Eksporter.En liste over apper som får filen til å åpnes, dukker opp. Velg appen du vil åpne filen med.

Obs! Når du eksporterer filen til en annen app, blir eventuelle endringer i filen muligens ikke lagret til Dropboxen din med mindre appen er spesielt integrert med Dropbox.