Hvordan opprette en tidslinje i et Paper-dokument

Oppdatert Nov 08, 2023

Du kan legge til en tidslinje for samarbeid i Paper-dokumentet ditt og holde styr på frister, filer og gjøremål på ett sted.

Slik oppretter du en tidslinje:

1. Klikk i en tom linje i dokumentet.
  2. Klikk på kalender-ikonet i menyen som dukker opp.

Hvordan legge til et element i en Paper-tidslinje

Slik legger du til et element på en tidslinje:

1. Klikk på kolonnen under ønsket startdato.
  2. Legg til en tittel og beskrivelse.
  3. Dra kantene på elementet til ønsket sluttdato, eller skriv den inn manuelt under tittelen.

Hvordan opprette en milepæl i en Paper-tidslinje

En milepæl representerer en nøkkeldato i prosjektet ditt (for eksempel en frist eller utgivelsesdato). Den kan kun være på én enkelt dato. Slik oppretter du en milepæl:

1. Hold pekeren over ønsket milepældato.
  2. Klikk på flagget som vises.
  3. Legg til en tittel. Redigeringene dine lagres automatisk.

Hvordan endre tidsrammen til en Paper-tidslinje

Du kan tilpasse hvor langt tidsspenn du vil at tidslinjen skal vise. Slik endrer du tidsrammen til tidslinjen:

1. Før pekeren over tidslinjen.
  2. Klikk på den standard tidsrammen (2 uker) øverst i høyre hjørne.
  3. Velg ønsket tidsramme i rullegardinmenyen.
highlight icon

Merknader
:

• Du kan velge å vise tidslinjen din etter uke, måned, kvartal eller år.
  • Standardperioden for en tidslinje er 2 uker.
  • Du kan bytte mellom tidsrammer, og alle elementer og milepæler forblir de samme.

Hvordan merke et element på Paper-tidslinjen som fullført

Sliik merker du et element på tidslinjen som fullført:

1. Klikk på elementet.
  2. Klikk på haken i øvre venstre hjørne. Fargen til elementet vil vises svakt på tidslinjen.

Hvordan slette en Paper-tidslinje

Slik sletter du tidslinjen:

1. Klikk på den grå linjen over tidslinjen din.
  2. Klikk på papirkurv-ikonet.

Hvordan slette et element i en Paper-tidslinje

Slik sletter du til et element på tidslinjen din:

1. Klikk på elementet.
  2. Klikk på papirkurv-ikonet i øvre høyre hjørne av detaljvinduet.

Hvordan redigere et element på en Paper-tidslinje

Hvordan endre farge på et element på tidslinjen

1. Klikk på elementet.
  2. Klikk på fargepalett-ikonet i øvre høyre hjørne av detaljvinduet.
  3. Velg en farge fra paletten som dukker opp. Redigeringene lagres automatisk.

Hvordan endre start- og sluttdato for et element på tidslinjen

Det er to måter du kan endre start- og sluttdato for et element på tidslinjen på:

Dra start- eller sluttdatoen:

1. Før pekeren over venstre eller høyre side av elementet på tidslinjen.
  2. Med den svarte pilen klikker og drar du til høyre eller venstre til ønsket dato.

Endre start- eller sluttdatoen manuelt:

1. Klikk på elementet.
  2. Klikk på start-eller sluttdatoen under tittelen.
  3. Velg ønsket dato i kalenderen som dukker opp. Redigeringene lagres automatisk.

Hvordan tildele et element på tidslinjen til noen

1. Klikk på elementet.
  2. Klikk på Tildel-ikonet i øvre venstre hjørne (det ser ut som en person med et +)
  3. Skriv et navn eller en e-postadresse
  4. Trykk på Enter.
highlight icon

Obs! Du kan tildele et element på tidslinjen til flere personer, én person om gangen. For å tildele til enda en person fører du pekeren over ikonet med bildet eller initialene til den første personen du inviterte. Klikk på Tilordne- ikonet igjen.

Vanlige spørsmål om Paper-tidslinjer

Hva er forskjellen mellom et element på tidslinjen og et gjøremål?

Elementer på tidslinjen kan representere større prosjekter med flere interessenter som kan ta lengre tid å fullføre. Gjøremål kan representere små, konkrete oppgaver.

Vil elementer på tidslinjen dukke opp i mine Gjøremål i Paper?

Nei, tidslinjeelementer vises ikke i gjøremålslisten din i Paper.

Kan jeg redigere en Paper-tidslinje fra telefonen min?

Nei, nåværende tidslinjer er skrivebeskyttet på den mobile enheten din.