Hva er 2020-utgaven av Dropbox Paper?

2020-utgaven av Dropbox Paper er en produktoppdatering som lar deg organisere, finne og lagre alle Paper-dokumentene dine på dropbox.com, sammen med de andre filene og mappene dine, i stedet for separat på paper.dropbox.com. Du beholder alle Paper-dokumentene dine, selv om plasseringen endres. Funksjonaliteten er veldig lik den du kjenner fra før.

Hva endres?

Paper-startside

• Når du går til paper.dropbox.com eller velger Paper fra ruteikonet, blir du omdirigert til Dropbox Start.
  • Du kan bruke Dropbox Start til å finne nylige Paper-dokumenter og stjernemerkede Paper-dokumenter, og til å søke etter Paper-dokumenter på samme måte som for alle andre filer.
Opprette og organisere
  • Før kontoen overføres til den nye utgivelsen, kan Paper-dokumenter bare opprettes i Paper Start og organiseres i mapper opprettet på paper.dropbox.com.
  • Når kontoen er på den nye utgivelsen, blir samtlige nye Paper-dokumenter opprettet i Dropbox sammen med alle andre filer på dropbox.com.
  • I den nye utgivelsen vil Paper-dokumenter ha den nye filtypen .paper for dokumenter og .papert for Paper-maler.
  • Paper-dokumentfilen kan vises og flyttes til mapper fra Dropbox på nett, mobilapper og Finder eller Windows Filutforsker.
  • Paper-dokumenter kan stjernemerkes eller bokmerkes for å gjøre det enkelt å finne dem fra Dropbox Start.

Mobilapp

• Du kan vise, åpne og dele Paper-dokumentene dine fra Dropbox- eller Paper-mobilappen.
  • Bruk Dropbox-mobilappen til å organisere Paper-dokumenter i mapper.
  • For å redigere Paper-dokumenter bruker du Paper-mobilappen eller Paper-mobilnettstedet, slik du gjorde tidligere.

Delinger

• Deling fungerer nå på samme måte for Paper-dokumenter som for alle andre filer i Dropbox. Retningslinjer for deling som brukes på en hel Dropbox-konto eller spesifikke Dropbox-mapper, vil gjelde for Paper-dokumenter i kontoen eller mappene.
  • Nye Paper-dokumenter som blir delt med deg, finner du på Delte-siden.
  • Nylig åpnede Paper-dokumenter finner du på Nylige-siden.

Gå til Hvordan dele filer eller mapper i Dropbox for å lese mer om deling av Dropbox-filer.

Paper-API

• Dropbox-filendepunkter vil nå fungere med Paper-dokumenter – ett enkelt sett med endepunkter kan brukes til å søke, dele og liste opp alt innhold i brukernes Dropbox-mapper.
  • Se her for mer informasjon om API-endepunktene.

Versjonshistorikk

• Paper-dokumenter i Dropbox-filsystemet bruker Dropbox sin versjonshistorikk og støtter Tilbakespoling, tilbakerullinger og gjenopprettinger.
  • Hvis du velger Versjonshistorikk for ett enkelt Paper-dokument, vises det fremdeles detaljerte forskjeller mellom versjoner, og du får muligheten til å gjenopprette tilbake til spesifikke Paper-redigeringer.
  • Innstillinger for permanent sletting vil nå gjelde for Paper-dokumenter, som for alle andre filer.

Administratorinnstillinger

• På Paper-startsiden var det mulig å slå av Paper fullstendig og hindre at noen kunne få tilgang til Paper-dokumenter. Med Paper i Dropbox kan administratorer forhindre oppretting og redigering, men brukere vil kunne vise Paper-dokumenter som er delt med dem.
    • Administratorer kan endre disse innstillingene for standardtilgang til Paper under Administratorverktøy → Innstillinger → Apptillatelser → Paper fra Dropbox.
  • Eventuelle endringer i delingsinnstillingene i Dropbox vil nå gjelde for Paper-dokumenter.

Hvis du er en teamadministrator, kan du gå til vanlige spørsmål om 2020-utgaven av Paper for teamadministratorer.

Vanlige spørsmål

Når får jeg 2020-utgaven av Dropbox Paper?

Den nye utgaven av Dropbox Paper blir rullet ut gradvis til Dropbox-kundene, til alle er overført. Se etter en e-post fra Dropbox med informasjon om hvordan du får tak i denne utgaven.

Bruker jeg allerede 2020-utgaven av Dropbox Paper?

Noen Dropbox-kunder bruker allerede 2020-utgaven. Slik finner du ut hvilken utgave du bruker:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Opprett.
  3. Hold musepekeren over Dokument.

Hvis du ser Dropbox Paper i listen over dokumenttyper, bruker du den nye 2020-utgaven.

Hvis du ikke ser Dropbox Paper i listen over dokumenttyper, bruker du den gamle utgaven.

Kan jeg begynne å bruke 2020-utgaven nå?

Dropbox inviterer brukerne til å ta i bruk løsningen selv før den offisielle utgivelsen. Se etter nyheter om dette alternativet i e-posten din og i Dropbox-bloggen.

Kan jeg velge å fortsette med å bruke den gamle versjonen i stedet?

Nei. Alle Dropbox-brukere vil snart bruke 2020-utgaven av Dropbox Paper.

Når overføringen begynner, hvor lang tid tar det?

Det kan variere, men du bør regne med at det tar mellom 30 minutter og 1 time å overføre hele teamet.

Hvordan er brukeropplevelsen under overføring?

Brukerne vil ha tilgang til sine Paper-dokumenter, både for visning og redigering. Enkelte handlinger vil være utilgjengelige, for eksempel deling og stjernemerking av Paper-dokumenter. Når overføringen er fullført, blir koblingene til Paper-dokumentene automatisk oppdatert til den nye versjonen av dokumentet i Dropbox.

Hva skjer med de eksisterende Paper-dokumentene mine når jeg begynner å bruke 2020-utgaven?

Når du begynner å bruke 2020-utgaven, blir dine eksisterende Paper-dokumenter overført fra paper.dropbox.com til kontoen din på dropbox.com. Paper-dokumenter du eier, vil bli plassert i en mappe kalt Paper-dokumenter. Hvis du er med i et Dropbox Business-team, vil Paper-dokumenter som teamet ditt eier, bli plassert i en mappe som heter Teamets Paper-dokumenter. Du kan deretter flytte dem til en hvilken som helst mappe i Dropbox-kontoen din.

Hva skjer med Paper-mappene mine?

Alle Paper-mappene dine blir snart flyttet til Dropbox-mappen, akkurat som Paper-dokumentene dine. Hvis du for eksempel har en delt Paper-mappe kalt «Prosjektforslag», blir den konvertert til en delt mappe i Dropbox kalt «Prosjektforslag» i Paper-dokumenter-mappen.

Paper Team-mapper blir overført til en sentral Team-mappe i Dropbox kalt Teamets Paper-dokumenter, og deles med de aktuelle gruppene i Dropbox. Alle administratorer får tilgang til denne mappen.

Vil delingstillatelsene på Paper-dokumentene mine fortsatt være slik de er nå?

Etter at du har fått 2020-utgaven, vil alle delingstillatelser være som de var på alle Paper-dokumenter og -mapper som ble flyttet, og delte koblinger vil fortsette å fungere som før. Dropbox gir ikke under noen omstendigheter tilgang til et dokument i 2020-utgaven hvis brukerne ikke hadde tilgang til å se eller redigere dokumentet før 2020-utgaven.

Eierskapet av noen Paper-dokumenter kan imidlertid endres. Med 2020-utgaven av Dropbox Paper, overføres eierskap av Paper-dokumenter til eieren av den overordnede mappen, men bare hvis denne eieren hadde redigeringstillatelse til alle dokumentene i mappen. Hvis mappeeieren ikke hadde redigeringstillatelse til alle dokumentene i mappen, deles dokumentene opp i flere mapper, og eierne deres forblir de samme.

Når du har 2020-utgaven av Paper, kan dokumentene deles og gjenopprettes akkurat som vanlige filer og mapper i Dropbox-kontoen.

Vil Paper-dokumenter ta opp plass på Dropbox-kontoen min?

Paper-dokumenter vil ta veldig lite plass i Dropbox-kontoen din – mindre enn 100 byte, noe som er mindre enn 1/30 av en vanlig dokumentfil.

Hvordan oppretter jeg nye Paper-dokumenter med 2020-utgaven av Paper?

Slik oppretter du et Paper-dokument med 2020-utgaven av Dropbox Paper:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Opprett (dropbox.com).
  3. Hold musepekeren over Dokument.
  4. Klikk på Dropbox Paper eller Dropbox Paper-mal.

Gå til Hvordan opprette et Dropbox Paper-dokument for å lese mer om hvordan du oppretter Paper-dokumenter.

Kan dokumenter fra 2020-utgaven lagres og redigeres i frakoblet modus?

Frakoblet redigering er fremdeles tilgjengelig i Paper-mobilappen med Paper 2020.

På Dropbox-skrivebordsprogrammet lagres Paper-dokumenter som nettbaserte filer, og disse kan kun åpnes på dropbox.com. De kan kun lagres på datamaskinen hvis de først er eksportert som en PDF-, .docx- eller .md-fil.

Hva endres i Paper-mobilappen med 2020-utgaven av Paper?

Med 2020-utgaven kan du fortsette å bruke Paper-dokumentene dine i Paper-mobilappen på samme måte som før.