Hva er 2020-utgaven av Dropbox Paper?

2020-utgaven av Dropbox Paper er en ny versjon av Paper som lar deg lagre alle Paper-dokumenter på dropbox.com, sammen med de andre filene og mappene, i stedet for separat på paper.dropbox.com. Bortsett fra endring av plassering, beholder du alle Paper-dokumentene dine, og funksjonaliteten vil være veldig lik den du hadde før.

Paper-dokumenter vil ha filutvidelsen .paper, mens Paper-maler vil ha filutvidelsen .papert

Hvis du er en teamadministrator, kan du gå til vanlige spørsmål om 2020-utgaven av Paper for teamadministratorer.

Når får jeg 2020-utgaven av Dropbox Paper?

2020-utgaven av Dropbox Paper vil rulles ut til alle Dropbox-kundene de kommende månedene. Se etter en e-post fra Dropbox med infomrasjon om hvordan du får tak i denne utgaven.

Bruker jeg allerede 2020-utgaven av Dropbox Paper?

Noen Dropbox-kunder bruker allerede 2020-utgaven. Slik finner du ut hvilken utgave du bruker:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Opprett ny fil.

Hvis du ser Dropbox Paper i rullegardinmenyen, bruker du den nye 2020-utgaven.

Hvis du ikke ser Dropbox Paper i rullegardinmenyen, bruker du den gamle utgaven.

Kan jeg begynne å bruke 2020-utgaven nå?

Dropbox inviterer brukerne til å ta i bruk løsningen selv før den offisielle utgivelsen. Se etter nyheter om dette alternativet i e-posten din og i Dropbox-bloggen.

Kan jeg velge å fortsette med å bruke den gamle versjonen i stedet?

Nei. Alle Dropbox-brukere vil snart bruke 2020-utgaven av Dropbox Paper.

Hva skjer med de eksisterende Paper-dokumentene mine når jeg begynner å bruke 2020-utgaven?

Når du begynner å bruke 2020-utgaven, blir dine eksisterende Paper-dokumenter overført fra paper.dropbox.com til kontoen din på dropbox.com. Paper-dokumenter du eier, vil bli plassert i en mappe kalt Paper-dokumenter. Hvis du er med i et Dropbox Business-team, vil Paper-dokumenter som teamet ditt eier, bli plassert i en mappe som heter Teamets Paper-dokumenter. Du kan deretter flytte dem til en hvilken som helst mappe i Dropbox-kontoen din.

Vil delingstillatelsene på Paper-dokumentene mine fortsatt være slik de er nå?

Etter at du har fått 2020-utgaven, vil alle delingstillatelser være som de var på alle Paper-dokumenter og -mapper som ble flyttet, og delte koblinger vil fortsette å fungere som før. Dropbox gir ikke under noen omstendigheter tilgang til et dokument i 2020-utgaven hvis brukerne ikke hadde tilgang til å se eller redigere dokumentet før 2020-utgaven.

Eierskapet av noen Paper-dokumenter kan imidlertid endres. Med 2020-utgaven av Dropbox Paper, overføres eierskap av Paper-dokumenter til eieren av den overordnede mappen, men bare hvis denne eieren hadde redigeringstillatelse til alle dokumentene i mappen. Hvis mappeeieren ikke hadde redigeringstillatelse til alle dokumentene i mappen, deles dokumentene opp i flere mapper, og eierne deres forblir de samme.

Når du har 2020-utgaven av Paper, kan dokumentene deles og gjenopprettes akkurat som vanlige filer og mapper i Dropbox-kontoen.

Vil Paper-dokumenter ta opp plass på Dropbox-kontoen min?

Paper-dokumenter vil ta veldig lite plass i Dropbox-kontoen din – mindre enn 100 byte, noe som er mindre enn 1/30 av en vanlig dokumentfil.

Hvordan oppretter jeg nye Paper-dokumenter med 2020-utgaven av Paper?

Slik oppretter du et Paper-dokument med 2020-utgaven av Dropbox Paper:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Opprett ny fil (dropbox.com).
  3. Klikk på Dropbox Paper eller Dropbox Paper-mal.

Kan dokumenter fra 2020-utgaven lagres og redigeres i frakoblet modus?

Frakoblet redigering er fremdeles tilgjengelig i Paper-mobilappen med Paper 2020.

På Dropbox-skrivebordsprogrammet lagres Paper-dokumenter som nettbaserte filer, og disse kan kun åpnes på dropbox.com. De kan kun lagres på datamaskinen hvis de først er eksportert som en PDF-, .docx- eller .md-fil.

Hva endres i Paper-mobilappen med 2020-utgaven av Paper?

Med 2020-utgaven kan du fortsette å bruke Paper-dokumentene dine i Paper-mobilappen på samme måte som før.