Hvordan dele et Paper-dokument

Det er to måter å dele Paper-dokumenter med andre på:

• Ved å bruke Inviter- eller Del-knappen øverst i dokumentet
  • Ved å sende en kobling til dokumentet

Hvordan dele et Paper-dokument

1. Åpne Paper-dokumentet du vil dele.
  2. Klikk på den blå Inviter-knappen (eller Del-knappen) øverst i dokumentet.
  3. Skriv e-postadressen til de du vil dele med. Du har muligheten til å inkludere en melding.
  4. Klikk på Kan redigere for å velge tillatelsene du vil at de inviterte skal ha:
    • Velger du Kan kommentere, kan vedkommende legge inn kommentarer på innholdet
    • Velger du Kan redigere, kan vedkommende legge til, redigere eller slette innholdet direkte. Vedkommende kan invitere andre til dokumentet
  5. Klikk på Send

Hvordan dele ved å sende en kobling

Som standard vil den som har koblingen du deler, kunne redigere filen din.

1. Åpne Paper-dokumentet du vil dele.
  2. Klikk på Kopier kobling-knappen (lenke-ikon) øverst i dokumentet.
  3. Lim inn koblingen i en e-post, chattemelding eller tekst.

Finn ut mer om hvem som kan se dokumentene dine og hvordan du endrer personverninnstillingene på dokumentene dine.