Hvordan dele et Paper-dokument

Det er to måter å dele Paper-dokumenter med andre på:

• Ved å bruke Inviter-knappen øverst i dokumentet
  • Ved å sende en kobling til dokumentet

Hvordan dele med Inviter-knappen

1. Åpne Paper-dokumentet du vil dele.
  2. Klikk på den blå Inviter-knappen øverst i dokumentet.
  3. Skriv e-postadressen til den eller de du vil dele med. Du kan også legge ved en beskjed, dersom du ønsker det.
  4. Klikk på Kan redigere for å velge tillatelsene du vil at de inviterte skal ha:
    • Velger du Kan kommentere, kan vedkommende legge inn kommentarer på innholdet
    • Velger du Kan redigere, kan vedkommende legge til, redigere eller slette innholdet direkte. Vedkommende kan invitere andre til dokumentet
  5. Klikk på Send

Obs! Hvis mottakeren ikke har en Dropbox Paper-konto enda, vil de ble spurt om å opprette én før de kan se på dokumentet ditt.

Hvordan dele ved å sende en kobling

Som standard vil den som har koblingen du deler, kunne redigere filen din.

1. Åpne Paper-dokumentet du vil dele.
  2. Klikk på Kopier kobling-knappen (lenke-ikon) øverst i dokumentet.
  3. Lim inn koblingen i en e-post, chattemelding eller tekst.

Finn ut mer om hvem som kan se dokumentene dine og hvordan du endrer personverninnstillingene på dokumentene dine.