Slik endrer du personverninnstillingene dine for et Paper-dokument eller en mappe

Som standard er et nytt Dropbox Paper-dokument privat. Når du begynner å dele dokumentet med andre, kan du velge hvem som kan åpne dokumentet ditt, og om de kan kommentere eller redigere.

Hvis du er Dropbox Business-administrator, kan du finne ut hvordan du endrer dine standard personverninnstillinger

Slik endrer du delingstillatelsene for ett enkelt Paper-dokument:

1. Åpne Paper-dokumentet du vil dele.
  2. Klikk på den blå Inviter-knappen.
  3. Klikk på Innstillinger nederst til høyre.
  4. Velg et alternativ for hvem som kan åpne dokumentet ditt og hva de kan gjøre.
  5. Klikk på den blå Ferdig-knappen.

Slik endrer du delingstillatelser for en mappe:

1. Åpne mappe du vil dele.
  2. Klikk på den blå Del-knappen.
  3. Velg hvem som har tilgang til mappen din.
  4. Klikk på Ferdig

Hvordan fjerne en bruker fra et dokument

Hvis du vil fjerne noen andre fra dokumentet, må du enten ha opprettet dokumentet eller ha redigeringstilgang. Du kan ikke fjerne deg selv fra et dokument, men du kan slutte å følge det

Fjerne en bruker fra et dokument:

1. Klikk på den blå Inviter-knappen øverst i Paper-dokumentet.
  2. Klikk på Kan redigere (eller kan forhåndsvise) ved siden av den aktuelle brukeren.
  3. Klikk på Fjern i rullegardinmenyen.

Obs! Hvis du er på et team og tilgang til kobling er aktivert, vil brukeren fortsatt kunne få tilgang til dokumentet hvis han eller hun har koblingen. For å fikse dette må du sørge for at dokumentets tillatelser er stilt på Kun for inviterte.