Slik endrer du personverninnstillingene dine for et Paper-dokument eller en mappe

Hvis du oppretter et privat dokument som ikke er inne i en mappe, er du den eneste personen som kan søke etter og redigere det. Når du begynner å dele dokumentet med andre, kan du velge hvem som kan åpne dokumentet ditt, og om de kan kommentere eller redigere.  Hvis du opprettet et dokument inne i en mappe, vil alle medlemmer i den mappen kunne åpne, søke etter og redigere dokumentet ditt.

Slik endrer du delingsrettigheter på et dokument:

1. Åpne Paper-dokumentet du vil dele.
  2. Klikk på den blå Inviter-knappen.
  3. Klikk på Innstillinger nederst til høyre.
  4. Velg et delingsalternativ under både Hvem kan åpne dette dokumentet? og Hva kan de gjøre?.
  5. Klikk på Ferdig.

Slik endrer du delingstillatelser for en mappe:

1. Åpne mappe du vil dele.
  2. Klikk på den blå Del-knappen.
  3. Klikk på Endre.
  4. Velg et delingsalternativ under Hvem har tilgang til denne mappen?
  5. Klikk på Ferdig

Merknader:

• Alle mapper inne i en delt mappe deles også automatisk
  • Hvis du er på et Dropbox Business-team eller et gratis team, vil Paper-mappene dine som standard være synlige for alle

Hvordan fjerne en bruker fra et dokument

Hvis du vil fjerne noen andre fra dokumentet, må du enten ha opprettet dokumentet eller ha redigeringstilgang.

Slik fjerner du en bruker fra et dokument:

1. Klikk på den blå Inviter-knappen.
  2. Klikk på Kan redigere (eller kan vise) ved siden av den aktuelle brukeren.
  3. Klikk på Fjern på rullegardinmenyen som dukker opp.

Merknader:

• Du kan ikke fjerne deg selv fra et dokument, men du kan slutte å følge det
  • Hvis du er i et team og koblingstilgang er aktivert, er den eneste måten å fjerne en bruker fra et dokument på, å stille dokumentets rettigheter til Kun for inviterte

Hvordan se hvem Paper-mappen din deles med

1. Logg på paper.dropbox.com.
  2. Klikk på mappen du vil dele.
  3. Se under Del-knappen. Du vil enten se Synlig kun for meg eller Synlig for alle i [din bedrift].