Hva skjer med Paper-dokumentene mine hvis jeg bytter kontotype?

Oppdatert Dec 13, 2023

Finn scenarioet som gjelder for deg nedenfor å finne ut hva som skjer med innholdet ditt når du bytter kontotype.

Du blir med i et Dropbox-team eller prøveperiode

Hvis du har en eksisterende gratis konto, kan du velge å bruke samme e-postadresse for å bli med i en Dropbox-teamkonto. Alle dine dokumenter flyttes med deg til teamkontoen din.

Du kan også velge å opprette en ny konto med en annen e-postadresse. I så fall starter du med en helt ny, tom konto.

highlight icon

Obs! Hvis du brukte den gamle utgaven av Dropbox Paper, og du ble med i et Dropbox-team som bruker den nye 2020-utgaven av Paper, får du bare tilgang til dokumentene dine fra den gamle kontoen din via søkefeltet på dropbox.com. Du kan bruke søkefeltet til å finne Paper-dokumentene dine basert på tittelen eller innholdet.

Du kansellerer Dropbox-teamabonnementet ditt og avvikler et team

Hvis du er administrator og velger å oppløse et team, vil alt innhold du eier, flyttes tilbake med deg til din privatkonto, inkludert delte dokumenter som du har fått tilgang til før eller har blitt invitert til.

Du blir fjernet fra eller forlater et team

Hvis administratoren din konverterer kontoen din til en privatkonto eller hvis teamet er i låst tilstand og du forlater teamet:

• Alt privat innhold (dokumenter du opprettet som ikke er delt med noen andre) vil flyttes til din privatkonto.
    • Hvis du ikke har en privat konto, har administratoren muligheten til å gjøre om kontoen din til en privat konto.
  • Du mister tilgang til alt delt innhold, også dokumenter du eier og har delt med andre (dette er for å hindre at teamets data forlater teamet)
highlight icon

Merk:Alle delte dokumenter som er opprettet av dette medlemmet, blir flyttet til kontoen til administratoren som fjernet medlemmet.

Gjelder ingen av disse for deg?

Kontakt kundestøtte for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.