Hva skjer med Paper-dokumentene mine hvis jeg bytter kontotype?

Finn scenarioet som gjelder for deg nedenfor å finne ut hva som skjer med innholdet ditt når du bytter kontotype.

Du blir med i et Dropbox Business-team eller starter en prøveperiode

Hvis du har en eksisterende gratis konto, kan du velge å bruke samme e-postadresse for å bli med i et Business-teamet. Alle dokumentene dine flyttes sammen med deg til Business-teamet.

Du kan også velge å opprette en ny konto med en annen e-postadresse. I så fall starter du med en helt ny, tom konto.

Du sletter et team eller avbestiller Dropbox Business-abonnementet ditt

Hvis du er på et team og sletter teamet eller avbestiller abonnementet ditt:

• Alt «privat» innhold (dokumenter du opprettet som ikke er delt med noen andre) vil flyttes til din private konto
    • Hvis du ikke har en privat konto, har administratoren muligheten til å gjøre om kontoen din til en privat konto
  • Du mister tilgang til alt delt innhold, for å hindre at teamdata forlater teamet
    • Dette omfatter dokumenter du eier og har delt med andre

Merknad for teamadministratorer: Hvis du er teamadministrator, vil alt innhold du eier flyttes til din private konto, også delte dokumenter som du har åpnet før eller har blitt invitert til.

Du oppgraderer fra et gratis team til et Dropbox Business-team

Hvis du blir med i eller oppgraderer til et betalt Business-team fra et gratis team:

• Alt «privat» innhold (dokumenter du opprettet som ikke er delt med noen andre) vil flyttes til Business-teamet ditt
  • Alt delt innhold og teaminnhold (dette omfatter alle dokumenter du eier og har delt med andre) forblir hos det gratis teamet

Et teammedlem forlater et team

Hvis noen fjernes fra eller forlater et team, vil alt «privat» innhold (dokumenter de har opprettet som ikke er delt med noen andre) overføres til den private kontoen til vedkommende.

Alle delte dokumenter som ble opprettet av det medlemmet, vil flyttes til kontoen til teamadministratoren som fjernet det medlemmet.

Gjelder ingen av disse for deg?

Kontakt kundestøtte for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.