Hvordan bruke maler i Dropbox Paper

Du kan lage maler for Dropbox Paper for dokumentformater du bruker jevnlig, som prosjektplaner eller designplaner.

Er Dropbox noe nytt for deg? Se malen for prosjektplanlegging i Dropbox Paper.

Hvordan opprette en mal

Slik oppretter du en Dropbox Paper-mal:

1. Logg på dropbox.com.
  2. I kolonnen på venstre side klikker du på Paper
  3. Klikk på Opprett nytt dokument eller åpne et dokument du vil gjøre om til en mal.
  4. I dokumentet klikker du på «» (ellipse)-ikonet.
  5. Klikk på Gjør om til mal.
  6. Det blir laget en mal basert på dokumentet ditt. Du vil se alternativer for å Arkivere eller Beholde originalen.

Hvordan åpne og redigere malene dine

Slik åpner og redigerer du malene dine:

1. Logg på dropbox.com.
  2. I kolonnen på venstre side klikker du på Paper
    • Hvis du ikke ser Paper, betyr det at du bruker 2020-versjonen av Dropbox Paper. Du finner i så fall malen i mappen du lagret den i eller ved å benytte søkelinjen.
  3. Klikk på Opprett med maler.
  4. Hold musepekeren over malen du vil redigere, og klikk på blyanten.

Hvordan bruke en mal

Slik bruker du en mal på dropbox.com:

1. Åpne malen du vil bruke.
  2. Klikk på Bruk mal.

Slik bruker du en mal på en telefon eller nettbrett med iOS:

1. Åpne Paper-mobilappen.
  2. Klikk på blyanten.
  3. Velg malen du vil bruke.
  4. Du har nå et nytt dokument basert på malen.

Hvordan dele en mal

Du kan invitere noen til malen din fra redigeringsverktøyet for maler. Klikk på Del og inviter personen på samme måte som med et Paper-dokument.

Hvis du gir noen redigeringstilgang, kan de oppdatere malen. Redaktører og seere av en mal kan se malen i biblioteket med maler.

Hvordan legge til en mal i en mappe

Du kan legge til en mal i en mappe på samme måte som du legger til Paper-dokumenter i en mappe.

Hvordan arkivere eller slette en mal

Slik arkiverer eller sletter du en Dropbox Paper-mal:

1. Åpne malen du vil arkivere eller slette:
  2. Klikk på «» (ellipse)-ikonet mens du er inne i malen.
  3. Klikk på Arkiver eller Slett.

Du må ha redigeringstilgang til en mal for å arkivere eller slette den malen.