Slik overfører du eierskap av et papirdokument

Oppdatert Jan 29, 2024
person icon

Denne funksjonen er kun tilgjengelig for Dropbox-teammedlemmer på den gamle utgivelsen av Dropbox Paper.

Slik finner du ut om du bruker den gamle eller nye utgaven av Dropbox Paper:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Opprett.
  3. Hold markøren over dokumentet.

Hvis du ikke ser Dropbox Paper i listen over dokumenttyper, bruker du den gamle utgaven.

Hvis du ser Dropbox Paper i listen over dokumenttyper, bruker du den nye 2020-utgaven av Dropbox Paper. Hvis du bruker 2020-utgaven av Dropbox Paper, vil eieren av Paper-dokumentet bestemmes av eieren av mappen det er lagret i. Finn ut hvordan du overfører eieren av en mappe i stedet.

Hvis du er medlem av en Dropbox-teamkonto, kan du enkelt overføre eierskap for Paper-dokumenter til et annet medlem av samme team. Teamadministratorer kan også overføre eierskap til alle dokumenter de har tilgang til.

Slik overfører du dokumenteierskap:

1. Åpne et Paper-dokument.
  2. Klikk på Inviter.
  3. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av navnet på personen du vil overføre eierskapet til.
    • Hvis du ikke ser navnet deres, kan du dele dokumentet ved å bruke e-postadressen deres først.
  4. Velg angi som eier.
highlight icon

Merk: Du kan dele dokumenter mellom team og privatkontoer, men du kan ikke overføre dokumenteierskap fra en teamkonto til en privatkonto.