Forhåndsvis filer i Dropbox

Oppdatert Nov 17, 2023

Med en filforhåndsvisning kan du se, kommentere og dele filer uten å laste dem ned. Du kan også redigere PDF-filer og bilder mens du forhåndsviser dem. Se mer om redigering av PDF-er i Dropbox.

Hvis du vil forhåndsvise en fil på dropbox.com eller i mobilappen, klikker du på filnavnet. Der kan du forhåndsvise filen din, laste ned, dele og se eller merke personer i kommentarene.

Avhengig av filtypen kan du også redigere filen eller legge til en signatur.

Mens du forhåndsviser filer i en mappe, kan du navigere mellom dem ved å trykke på pilene på tastaturet eller ved å klikke på pilene øverst på skjermen på dropbox.com, eller ved å sveipe til venstre eller høyre på Dropbox-mobilappen for iOS.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox hjelper deg med å dele filer og mapper på en enkel måte.

Hvorfor kan jeg ikke forhåndsvise filen?

Hvis du ser en feilmelding når du prøver å forhåndsvise en fil, kan du lese denne artikkelen.

Hvis ikke, sjekker du om filtypen din støttes.

Hvis filtypen ikke støttes eller ikke kan forhåndsvises, kan du laste den ned til datamaskinen din og åpne den i et program på maskinen for å se den.

Hvorfor ser jeg bare den første siden av filen min?

Hvis du prøver å forhåndsvise en av følgende filtyper, kan du kun forhåndsvise den første siden eller rammen av filen din. Du kan se resten av sidene hvis du laster ned og åpner filen.

• .numbers
  • .pages
  • .key
  • .kth

Hvorfor er dato filen ble opplastet en nyere dato enn datoen da den ble sist endret?

Dropbox beholder datoen filen ble endret når du laster den opp via Dropbox-skrivebordsappen. Dette kan f.eks. skje hvis du endret en fil for tre måneder siden, men lastet den opp i går.