Hvordan vise mappehistorikk

Mappehistorikk er en Dropbox-funksjon som viser alle handlinger som er gjort i en bestemt mappe eller undermappe. I mappehistorikkpanelet kan du se hver gang noen:

• Flyttet en fil innenfor mappen
  • Redigerte en fil i mappen
  • Ga nytt navn til en fil i mappen
  • La til en fil i mappen
  • Slettet noe fra mappen

Du kan vise mappehistorikk fra de siste 180 dagene, med mindre du har utvidet versjonshistorikk (EVH) eller ubegrenset versjonshistorikk (UVH). Hvis du har EVH eller UVH, samsvarer lengden på mappehistorikken med versjonshistorikken.

Obs! Du kan bare gjenopprette filer og mapper i versjonshistorikken.

Slik viser du historikken til en bestemt mappe og dens undermapper:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Filer.
  3. Klikk på navnet til mappen du vil vise historikken til.
  4. Klikk på Mappehistorikk.

Slik viser du historikken til alle mappene i kontoen din:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Filer.
  3. Klikk på Mappehistorikk.