Hvordan kommentere på et bestemt tidspunkt i en video- eller lydfil

Denne funksjonen er bare tilgjengelig for filer i en Dropbox Professional-, Business Advanced-, Enterprise- eller Education-konto.

Du kan legge igjen en kommentar på et bestemt tidspunkt i en video- eller lydfil på dropbox.com. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Alle filer i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på navnet til video- eller lydfilen du vil kommentere på.
  4. Naviger til tidspunktet i video- eller lydfilen der du vil legge igjen en kommentar.
  5. Skriv kommentaren i tekstboksen.
  6. Klikk på Legg inn. Kommentarene vil vises i rekkefølge etter det bestemte tidspunktet de kommenterer på.

Alle video- og lydfiltyper som kan forhåndsvises i Dropbox tillater kommentarer på bestemte tidspunkter.