Hvordan kommentere på Dropbox-filer

Alle med tilgang til en Dropbox-fil kan legge igjen en kommentar og se andre kommentarer, så fremt ikke kommentering er slått av.

Er Dropbox noe nytt for deg? Se hvordan du enkelt kan legge til anmerkninger på arbeidet dere samarbeider om.

Hvordan kommentere på en fil

Du kan kommentere på en fil fra nettleseren din, en mobil enhet, eller skrivebordsappen. Slik gjør du det:

1. Åpne filen du vil kommentere på.
  2. Hvis du vil kommentere på hele filen, klikker eller trykker du på tekstboksen der det står Kommenter.
    • Du kan skrive kommentaren din, @omtale noen eller legge til en emoji.
  3. Klikk på Legg inn.

Hvordan kommentere på en bestemt del av en fil

Du kan kommentere på en bestemt del av en fil hvis du er på dropbox.com og jobber med en filtype som støttes. Slik gjør du det:

1. Åpne filen du vil kommentere på. Du får opp en melding der det står Velg et område du vil kommentere på.
  2. Dra for å merke ønsket område.
  3. Klikk på tekstboksen der det står Skriv en kommentar, skriv inn kommentaren din, og klikk på Legg inn.

Finn ut hvordan du kommenterer på et bestemt tidspunkt i en video- eller lydfil.

Hvordan redigere eller slette en kommentar

Du kan kun redigere eller slette kommentarer som du selv har lagt inn. Slik redigerer eller sletter du en kommentar:

1. Klikk på den aktuelle kommentaren.
  2. Klikk på Rediger eller Slett.

Hvordan skjule kommentar-ruten

Slik skjuler du kommentar-ruten:

1. Åpne den aktuelle filen.
  2. Klikk på Kommentarer-ikonet.

Klikk på Kommentarer-ikonet igjen for å vise kommentar-ruten.

Hvordan sorteres kommentarer i kommentar-ruten?

Kommentarer er oppført i kronologisk rekkefølge fra starten av filen til slutten av filen. Hvis filen har flere sider, vil kommentarene angi hvilken side kommentaren ble lagt igjen på.

Hvem blir varslet når jeg legger igjen en kommentar?

Følgende personer vil motta en e-post og et varsel både på dropbox.com og på de tilkoblede enhetene sine:

• Fileieren
  • Alle som har abonnert på filen
  • Alle som har kommentert i kommentartråden
  • Alle som er @omtalt i kommentartråden

Finn ut hvordan du endrer varslingsinnstillingene dine.