Dropbox Spaces

Denne funksjonen er for øyeblikket bare tilgjengelig som betaversjon og er underlagt tilleggsvilkår. Ønsker du å teste betaversjonen, kan du fylle ut dette skjemaet.

Vi ber deg holde erfaringen hemmelig, og du kan sende tilbakemelding til sws-feedback-internal@dropbox.com. Du kan også bli med i den lukkede gruppen i Dropbox-nettsamfunnet for å gi tilbakemeldinger og chatte med andre beta-brukere.

Obs! Det kan ta opptil 24 timer å få tilgang til den lukkede gruppen i Dropbox-nettsamfunnet etter at du har blitt med i betaversjonen av Dropbox Spaces.

Dropbox Spaces er et virtuelt arbeidsområde som gjør det enklere for team å samarbeide om prosjekter. I Spaces har teamet full oversikt alle deler av prosjektarbeidet: viktige filer, gjøremål, møter og oppdateringer — alt på ett sted.

Opprett en Space-mappe

Slik oppretter du en Space-mappe:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i høyre hjørne.
  3. Klikk på Spaces i menyen som dukker opp.
  4. Klikk på Ny Space-mappe.
  5. Gi Space-mappen et navn.

Legg innhold i Space-mappen

Alt du legger i en Space-mappe, deles automatisk med alle i Space-mappen.

Slik legger du innhold i en Space-mappe:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i høyre hjørne.
  3. Klikk på Spaces i menyen som dukker opp.
  4. Klikk på Space-mappen du vil legge innhold i.
  5. Klikk på Innhold i venstre sidestolpe.
  6. Klikk på Legg til i Space-mappe.
    • Hvis du vil legge til en kobling, limer du inn en kobling og trykker på Enter-tasten på tastaturet.
    • Hvis du vil legge til en fil eller mappe fra Dropbox-kontoen, klikker du i avmerkingsboksen ved siden av innholdet du vil legge til, og deretter klikker du på Legg til.
    • Klikk på Last opp for å legge til en fil eller mappe fra datamaskinen. Klikk deretter på Velg filer eller Last opp en mappe

Opprett en oppgave i en Space-mappe

Slik oppretter du en oppgave i en Space-mappe:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i høyre hjørne.
  3. Klikk på Spaces i menyen som dukker opp.
  4. Klikk på Space-mappen du vil opprette en oppgave i.
  5. Klikk på Oppgaver i venstre sidestolpe.
  6. Klikk på Ny oppgave.
  7. Skriv inn oppgaven og trykk på Enter-tasten på tastaturet. Når du har opprettet en oppgave, kan du tildele den til noen, angi en forfallsdato, legge til vedlegg og komme med kommentarer ved å klikke under de respektive kolonneoverskriftene.

Legg til noen i en Space-mappe

Slik legger du til noen i en Space-mappe:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i høyre hjørne.
  3. Klikk på Spaces i menyen som dukker opp.
  4. Klikk på Space-mappen du vil legge dem til i.
  5. Klikk på Hjelp i venstre sidestolpe.
  6. Klikk på Legg til noen.
  7. Skriv inn navnet eller e-postadressen til den personen du vil legge til.
  8. Klikk på navnet eller e-postadressen til vedkommende fra søkeresultatene.
    • Hvis du får en feilmelding der det står at du ikke kan legge til personen du leter etter, er vedkommende kanskje ikke kvalifisert til å bli med i betaversjonen av Dropbox Spaces.

Systemkrav for Dropbox Spaces

Systemkravene til Dropbox Spaces er de samme som systemkravene til Dropbox Paper. Dropbox Spaces støtter imidlertid ikke den gamle versjonen av Microsoft Edge.