Slik viser du filaktivitet i Dropbox

Filaktivitet er en liste over all aktiviteten på en fil, mappe eller prosjekt. Dette omfatter når en fil har blitt:

Vis filaktivitet

1. Logg på dropbox.com.
  2. Åpne en fil.
  3. Klikk på «→» (pil-ikon) for å vise sidestolpen.
  4. Klikk på Aktivitet.

Under fanen Aktivitet kan du se hvem som utførte en handling og når handlingen skjedde.

Du kan også se delingshandlinger, deriblant når:

• Filen ble delt
  • Medlemsroller endret seg
  • Deling av filen ble opphevet

Hvis du har aktivert seer-info, kan du også se hvem som har sett på en fil og om de ser på filen i øyeblikket.

Litt om filaktivitet

• Endringer registreres ikke i filhistorikken hvis en fil lastes ned og redigeres utenfor Dropbox
  • Visningsaktivitet (om noen andre så på en fil), vil kun være tilgjengelig hvis seer-info er aktivert for den enkelte filen
  • Fileiere og personer som har Kan redigere-tilgang, kan se all filaktivitet
  • Brukere som har Kan vise-tilgang, er ikke i stand til å se filaktivitet