Fjerne en delt mappe fra Dropbox

Det finnes to måter å fjerne en delt mappe på fra Dropbox-kontoen:

• Fjern mappen midlertidig (med muligheten til å legge den til igjen senere)
  • Fjern mappen permanent

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å synkronisere filer.

Fjerne en mappe midlertidig (med muligheten til å legge den til igjen senere)

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Alle filer i venstre sidestolpe.
  3. Finn den delte mappen du ønsker å fjerne.
  4. Klikk på «» (ellipse) ved siden av mappenavnet.
  5. Klikk på Slett.

Fjerne en mappe permanent

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Alle filer i venstre sidestolpe.
  3. Finn den delte mappen du ønsker å fjerne permanent.
  4. Velg Del ved siden av mappen.
  5. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av navnet ditt.
  6. Klikk på Fjern tilgangen min.

Hvis du fjerner en mappe ved et uhell, må du be eieren av den delte mappen om å invitere deg på nytt.

Hva om jeg ikke ser alternativ-vinduet for delt mappe?

Hvis vinduet for delt mappe-alternativer ikke dukker opp i nettleseren, kan det hende det har oppstått et problem som forårsakes av tredjeparters nettleserutvidelser eller tilleggsprogram (som f.ek.s blokkering av popups eller reklame).

Hvis dette skjer, kan du midlertidig deaktivere nettleserutvidelser og tilleggsprogram som kjører. Når du har fjernet en delt mappe eller oppdatert andre innstillinger, kan du aktivere nettleserutvidelsene igjen.

Hvis du vil fortsette å bruke utvidelsene, kan du kanskje lage et unntak for Dropbox eller hviteliste https://www.dropbox.com. Vær imidlertid klar over at ikke alle utvidelser støtter denne funksjonen.