Slik administrerer du Dropbox Transfer for teamet ditt

Enkelte typer administratorer kan administrere Dropbox Transfer for teamet deres. Denne artikkelen viser administratorer hvordan de slår Dropbox Transfer på eller av for teamet deres og hvordan de kan se teamets overføringsaktivitet.

Slik slår du Dropbox Transfer på eller av for teamet ditt

Slik slår du Dropbox Transfer på eller av for teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Innhold klikker du på Deling.
  5. Ved siden av Dele filer ved hjelp av Dropbox Transfer, bytter du til eller Av

Eksisterende overføringslenker vil ikke lenger være tilgjengelige hvis du slår av Dropbox Transfer for teamet ditt.

Obs! Det er bare teamadministratorer som kan administrere denne innstillingen – administratorer for brukerbehandling og støtteadministratorer kan ikke deaktivere overføringer.

Slik ser du teamets overføringsaktivitet

Slik ser du teamets overføringsaktivitet:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Aktivitet.
  4. Du kan spore følgende overføringsrelaterte aktiviteter:
    • Sendt overføring
    • Vist overføring
    • Overføringsfiler lagt til
    • Overføring lastet ned
    • Slettet overføring
    • Endrede retningslinjer for filoverføring for team

Du kan filtrere aktiviteten du ser etter Datointervall, Personer, Innhold eller Aktiviteter. Les mer om å se teamets aktivitet.

Obs! Når et teammedlem fjernes fra et team, vil overføringene slettes og ikke lenger være tilgjengelige.