Slik åpner og redigerer du Dropbox-filer med tredjepartsapper

Du kan åpne og redigere Dropbox-filer med tredjepartsapper direkte fra Dropbox-kontoen din. Den nye redigerte filen lagres sammen med den opprinnelige filen, men filnavnet på den redigerte filen vil ha tilleggsinformasjon.

På dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Hold musepekeren over navnet på filen du vil åpne, og klikk på «» (de tre prikkene).
  3. Hold musepekeren over Åpne og klikk på tredjepartsappen du vil åpne filen med.
    Merk: Alternativene i nedtrekksmenyen avhenger av hvilken filtype du prøver å åpne. Hvis appen du trenger, ikke vises, klikker du på Koble sammen apper og følger instruksjonene for å koble til en app, eller du kan lære mer om tilkobling av apper. Hvis Åpne-menyen ikke vises, kan du se nedenfor.
  4. Når du har redigert eller gjort noe med filen, lagrer eller bruker du endringene (dette trinnet vil variere, avhengig av appen).

Hvis Åpne-menyen ikke vises:

Det kan være to årsaker til at Åpne-menyen ikke vises:

I Dropbox-skrivebordsappen

1. Åpne Dropbox-mappen i Filutforsker (Windows) eller Finder (Mac).
  2. Høyreklikk på navnet til filen du vil åpne, og klikk på Åpne med ….
  3. Klikk på tredjepartsappen du vil bruke til å åpne filen, og klikk deretter på OK.
    Merk: App-alternativene avhenger av hva slags fil du prøver å åpne. Du kan klikke på Flere apper for å få flere alternativer.
  4. Når du har redigert eller gjort noe med filen, lagrer eller bruker du endringene (dette trinnet vil variere, avhengig av appen).