Slik åpner du filer fra Dropbox-nettstedet

Med Åpne-knappen kan du åpne filen fra dropbox.com. Hvilke programmer som er tilgjengelige er avhengig av Dropbox, datamaskinens operativsystem og filtypen.

Hvis du vil åpne en fil fra dropbox.com, kan du gjøre ett av følgende:

• Hold markøren over en fil, klikk på Åpne og velg et program på menyen
  • Forhåndsvis en fil, klikk på Åpne øverst på skjermen og velg et program på menyen

Hvilke programmer kan jeg åpne filen min i?

Alternativene i nedtrekksmenyen Åpne avhenger av hvilken filtype du prøver å åpne (.docx, .xlxs, .pdf osv. …).

Hvis du for eksempel har en .docx-fil som er åpen på dropbox.com, kan nedtrekksmenyen Åpne ha alternativer som:

• Kopier til Paper
  • Vis i Finder/Windows Utforsker (eller datamaskinens standard filbehandler)
  • Åpne i Microsoft Word (eller datamaskinens standardprogram for .docx-filer)
  • Microsoft Word online (en nettversjon av datamaskinens standardprogram)
  • DocuSign (eller eventuelle tredjepartsapper som er koblet til Dropbox-kontoen din og kan åpne .docx-filer)

Hvis filen din ikke er synkronisert til datamaskinens Dropbox-mappe, vil du kun se nettprogrammer i denne nedtrekksmenyen. Hvis for eksempel en .docx-fil ikke er synkronisert med datamaskinen, kan du kun åpne den i nettprogrammer som Microsoft Word Online eller Paper, men ikke i programmer på datamaskinen, som Microsoft Word.

Hva om jeg ikke ser nedtrekksmenyen når jeg klikker på Åpne?

Det er to grunner til at du kanskje ikke ser nedtrekksmenyen når du klikker på Åpne:

Filen er ikke lagret på Dropbox-kontoen din

Dette skjer hvis noen delte filen med deg og du ikke har lagret den på Dropbox-kontoen din. Slik lagrer du den:

1. Åpne filen på dropbox.com
  2. Klikk på Last ned øverst på siden
  3. Klikk på Lagre i Dropboxen min

Du er Dropbox Business-bruker og administratoren har deaktivert utvidelser

Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team, og teamadministratoren din har deaktivert Extensions for teamet, vil du ikke se nedtrekksmenyen når du klikker på Åpne.

Hvis du ikke tidligere har installert Dropbox-programmet for datamaskinen, kan du gjøre det her. Dette vil opprette en Dropbox-mappe på datamaskinen, og alle filene dine på nett synkroniseres automatisk.