Slik åpner og redigerer du Dropbox-filer med tredjepartsapper

Du kan åpne og redigere Dropbox-filer med tredjepartsapper, direkte fra Dropbox-kontoen din. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com eller åpne Dropbox-skrivebordsprogrammet.
  2. Klikk på navnet til filen du ønsker å åpne.
  3. Klikk på Åpne.
  4. Klikk på tredjepartsappen du vil åpne filen i.
    • Obs! Alternativene i nedtrekksmenyen avhenger av hvilken filtype du prøver å åpne. Hvis du ikke ser appen du ønsker å åpne filen i, klikker du på Koble til apper og følger instruksjonene for å koble til en app.
  5. Når du har redigert eller gjort noe med filen, lagrer eller bruker du endringene (dette trinnet vil variere, avhengig av appen).

Den nye redigerte filen lagres sammen med den opprinnelige filen, men det redigerte filnavnet vil ha ytterligere informasjon om filens tilstand og programmet den ble modifisert med. Hvis det opprinnelige filnavnet f.eks. er «Min kontrakt.pdf», vil den nye redigerte filen kanskje ha navnet «Min kontrakt (signert-AdobeSign).pdf».

Ser du ikke nedtrekksmenyen?

Det er to grunner til at du kanskje ikke ser nedtrekksmenyen når du klikker på Åpne: