Hvordan dele filer fra telefonen eller nettbrettet

Når du deler en fil eller mappe fra telefonen eller nettbrettet ditt, kan du velge nøyaktig hvem som kan se og redigere filen.

Hvis du ikke allerede har den, kan du laste ned Dropbox-mobilappen for enklere deling.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å sende store filer.

Deling med e-postinvitasjon

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på «» (vertikal ellipse) på Android eller «» (horisontal ellipse) på iPhone/iPad ved siden av filen eller mappen du vil dele.
  3. Trykk på Del.
  4. Trykk på Inviter til fil.
  5. Trykk under Send til og skriv inn e-postadressen eller navnet til personen (eller personene) du vil dele med.
  6. Velg Kan vise eller Kan redigere under listen over mottakere.
  7. Trykk på Del.

Dele noe ved hjelp av en kobling

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på «» (vertikal ellipse) på Android eller «» (horisontal ellipse) på iPhone/iPad ved siden av filen eller mappen du vil dele.
  3. Trykk på Del.
  4. Trykk på Kopier kobling. Koblingen vil bli kopiert til utklippstavlen.
  5. Lim inn koblingen der du vil dele den.