Når stenges Dropbox Showcase ned?

Dropbox Showcase stenges den 31. januar 2021, og du vil ikke lenger kunne opprette nye showcaser, få tilgang til eksisterende showcaser du har laget eller vise statistikk relatert til showcasene dine. Men alle filer i showcasene dine lagres i Dropbox-kontoen din, så du mister ikke tilgang til dem.

Hvorfor stenges Dropbox Showcase ned?

Tilbakemeldinger fra brukerne viste at Showcase primært ble brukt til å levere endelige filer og samle analyser. Dropbox tilbyr dedikerte funksjoner for nettopp disse behovene.

Hvilke funksjoner kan jeg bruke i stedet for Dropbox Showcase?

Følgende funksjoner kan hjelpe deg med å levere endelige filer og samle analyser, på samme måte som du kunne med Dropbox Showcase.

Tilgjengelig for alle Dropbox-brukere:

• Dropbox Transfer – Send store filer på en enkel og trygg måte, og bekreft at filene ble levert.

Tilgjengelig for Dropbox-kunder med Professional- eller Business-abonnement:

Tilgjengelig for Dropbox-kunder med Professional-, Business-, Advanced- og Enterprise-abonnement:

• Trafikk og innsikt – Bekreft at koblinger og invitasjoner er mottatt og se hvordan de brukes. Spor hvordan filer du har delt har blitt vist eller lastet ned.