Når ble Dropbox Showcase stengt ned?

Dropbox stengte ned Dropbox Showcase den 31. januar 2021. Du kan ikke lenger opprette nye showcaser, få tilgang til showcaser du har laget tidligere, eller vise statistikk relatert til showcasene dine. Filene i showcasene ble imidlertid lagret i Dropbox-kontoen din, så du mistet ikke tilgangen til dem.

Hvorfor ble Dropbox Showcase stengt ned?

Tilbakemeldinger fra brukerne viste at Showcase primært ble brukt til å levere endelige filer og samle analyser. Dropbox tilbyr dedikerte funksjoner for nettopp disse behovene.

Hvilke funksjoner kan jeg bruke i stedet for Dropbox Showcase?

Følgende funksjoner kan hjelpe deg med å levere endelige filer og samle analyser, på samme måte som du kunne med Dropbox Showcase.

Tilgjengelig for alle Dropbox-brukere:

• Dropbox Transfer – Send store filer på en enkel og trygg måte, og bekreft at filene ble levert.

Tilgjengelig for Dropbox-kunder med Professional- eller Business-abonnement:

• Deling med merkevare – Presenter delte filer og mapper med logo, organisasjonsnavn og bakgrunnsbilde.

Tilgjengelig for Dropbox-kunder med Professional-, Business-, Advanced- og Enterprise-abonnement:

• Trafikk og innsikt – Bekreft at koblinger og invitasjoner er mottatt og se hvordan de brukes. Spor hvordan filer du har delt har blitt vist eller lastet ned.