Slik redigerer du fotografier og bilder i Dropbox

Oppdatert Nov 15, 2023
Du kan redigere bilder og bilder på dropbox.com og på Dropbox-mobilappen.
  1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på bildet du vil redigere.
  3. Klikk Rediger under bildet eller bildetittelen eller klikk Rediger i menylinjen.
    • For å rotere bildet, klikk på Roter til venstre eller Roter til høyre øverst til venstre.
    • For å snu bildet horisontalt klikker du på Vend øverst til venstre.
    • For å beskjære bildet klikker du på Beskjær øverst til venstre, drar de hvite firkantene til dine ønskede punkter og klikker på Lagre.
      • Obs! Du kan også angi egendefinerte bredde- og høydedimensjoner i venstre sidefelt.
    • For å gjøre lys- eller fargejusteringer klikker du på Juster, og gjør deretter foretrukne justeringer ved å dra sirkelen langs glidebryteren slik at:
      • Lysstyrke
      • Kontrast
      • Utheving
      • Skygge
      • Eksponering
      • Metning
      • Temperatur
    • For å angre en endring klikker du på angre-ikonet (buet pil som peker til venstre) øverst til høyre, eller bruker Ctrl-z (Windows) eller Command-z (macOS).
    • For å gjøre om en endring klikker du på angre-ikonet (buet pil som peker til venstre) øverst til høyre, eller trykker Ctrl-Shitf-z (Windows) eller Command-Shift-z (macOS).
  4. Klikk på Lagre i øvre høyre hjørne for å lagre endringene.
    • Velg Lagre en kopi for å bevare det originale bildet og lagre endringene i en ny bildefil. Du må velge hvor du vil lagre det nye bildet og klikke på Lagre kopi for å bekrefte.
    • Velg Erstatt original for å overskrive originalfilen med dine redigeringer.
  1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Logg på med legitimasjonen din.
  3. Trykk på fotografiet eller bildet du vil redigere.
  4. Trykk på redigeringsikonet (blyant) for å begynne å redigere.
    • For å rotere bildet trykker du på rotasjonsikonet (pilen som peker med klokken). Bildet vil roteres 90 grader med klokken for hvert trykk.
    • For å beskjære bildet trykker du på beskjæringsikonet (firkantet med overlappende hjørner), dra deretter de hvite kantene til dine foretrukne steder og trykk på haken nederst til høyre (Android) eller øverst til høyre (iOS).
  5. Trykk på Lagre (Android) eller Ferdig (iOS) for å lagre endringene.