Nylige, Oppdateringer og Varsler

I løpet av våren 2019 lanserte Dropbox en ny Dropbox-skrivebordsopplevelse, som inneholdt noen endringer i disse listene.

Disse listene er unike for din konto og kan hjelpe deg med å få tilgang til de viktigste filene og mappene dine. De vises i Dropbox-skrivebordsprogrammet, Dropbox-mobilappen og på dropbox.com.

Nylig

Listen over Nylige filer viser filer du nylig har åpnet og/eller redigert.

Min aktivitet og Teamaktivitet er alternativer for Dropbox Business-brukere i Nylige-listen i nedtrekksmenyen på systemfeltet/menylinjen. Du kan velge å kun vise filer som du nylig har redigert, eller filer som hele teamet har redigert.

Oppdateringer

Listen over Oppdateringer viser oppdateringer som nylig ble gjort på Dropbox-filene dine og filer du deler.

Meldinger

Listen over Varsler viser nylig aktivitet på Dropbox-filene dine og filer du deler. Varsler dukker også opp på skrivebordet ditt.

Finn ut mer om varsler og hvordan du slår dem på og av.