Hvordan bruke lister med innholdsforslag, nylige, oppdateringer og varsler

I løpet av våren 2019 lanserte Dropbox en ny Dropbox-skrivebordsopplevelse, som inneholdt noen endringer i disse listene.

Disse listene er unike for din konto og kan hjelpe deg med å få tilgang til de viktigste filene og mappene dine. De vises i Dropbox-skrivebordsprogrammet, Dropbox-mobilappen og på dropbox.com.

Til deg

Til deg-fanen viser en individuelt tilpasset og intelligent liste over filene og mappene dine, deriblant forslag til innhold basert på din aktivitet og teamaktivitet, stjernemerkede filer og mapper og kalenderhendelser og møter. Du kan lære Dropbox hvilke filer som er minst relevante for deg ved å høyreklikke på et forslag og klikke på Avvis forslag. Til deg-fanen er tilgjengelig fra Dropbox-ikonet i systemfeltet (Windows) eller menylinjen (Mac)  på datamaskinen.

Nylig

Listen over Nylige filer viser filer du nylig har åpnet og/eller redigert.

Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team, kan du veksle mellom Du og Team for å se enten filer du nylig har redigert eller filer som teammedlemmene dine nylig har redigert.

Oppdateringer

Listen over Oppdateringer viser oppdateringer som nylig ble gjort på Dropbox-filene dine og filer du deler.

Varsler

Listen over Varsler viser nylig aktivitet på Dropbox-filene dine og filer du deler. Varsler er tilgjengelige fra Dropbox-ikonet i systemfeltet eller menylinjen og som varsler som dukker opp på skrivebordet ditt.

Finn ut mer om varsler og hvordan du slår dem på og av.