Slik bruker du aktiviteter, varsler og nylige lister

Disse listene er unike for kontoen din og skal hjelpe deg med å få tilgang til de viktigste filene og mappene dine. De vises i Dropbox-skrivebordsappen, Dropbox-mobilappen og på dropbox.com.

Aktivitet

I Aktivitet-strømmen din ser du filene du nylig har åpnet og/eller redigert, de nyeste vises først.

Slik ser du aktiviteten din:

• I skrivebordsappen klikker du på Dropbox-ikonet i oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac) og deretter går du til Aktivitet-fanen. Under Aktivitet-fanen kan du velge om du vil se din aktivitet eller aktivitet for delte filer. Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team, kan du veksle mellom Du og Team for å se din egen aktivitet eller aktiviteten for teamets delte filer.
  • I mobilappen trykker du på Hjem-fanen helt nederst og deretter lynet øverst.
  • På dropbox.com klikker du på Aktivitet-fanen (eller mappeikonet) til høyre.

Varsler

I skrivebords- og mobilappen viser Varslinger-strømmen din all aktivitet i Dropbox-filene og de delte filene dine.

Slik viser du varslinger:

• I skrivebordsappen klikker du på Dropbox-ikonet i oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac) og deretter på bjellen. Du kan også slå på varslinger for å få varsler på skrivebordet.
  • I mobilappen trykker du på Hjem-fanen helt nederst, deretter lynet øverst og til slutt Varslinger-fanen.

Finn ut mer om varsler og hvordan du slår dem på og av.

Siste

I mobilappen og på dropbox.com er Nylige-strømmen det samme som Aktivitet-strømmen, men den viser kun din aktivitet.

Slik ser du nylig aktivitet:

• I mobilappen trykker du på Hjem-fanen helt nederst og deretter Nylig-fanen nær toppen.
  • På dropbox.com klikker du på Nylige i venstre sidestolpe.