Hvilke filtyper kan jeg forhåndsvise i Dropbox-mobilappen?

Oppdatert Sep 05, 2023

Alle filer som støttes av enheten din, kan forhåndsvises i Dropbox-appen. For andre filtyper vil appen automatisk søke på enheten din etter et program som kan åpne filtypen du prøver å forhåndsvise. Hvis Dropbox ikke finner et program som kan se filtypen din, må du installere en app som kan åpne filen din for å forhåndsvise den.

Se en liste over filtyper som kan forhåndsvises på Dropbox.com.

Filtyper som forhåndsvises som en presentasjon

Hvis filen din har en av de følgende filutvidelsene, vil den forhåndsvises som en presentasjon.

.key †

.pot†

.potm†

.ppt

.pptx

.pptm

.pps

.ppsm

.ppsx

Filtyper som forhåndsvises som et bilde

Hvis filen din har en av de følgende filutvidelsene, vil den forhåndsvises som et bilde.

.ai

.arw

.bmp

.cr2

.crw

.dng

.gif

.jpeg*

.jpg

.nef

.nrw

.orf

.png

.psd

.tif

.tiff

.sr2

.svg

.svgz†

Filtyper som forhåndsvises som en video

Hvis filen din har en av de følgende filutvidelsene, vil den forhåndsvises som en video.

.3gp

.3gpp

.3gpp2

.asf

.avi

.dv

.flv

.m2t

.m4v

.mkv

.mov

.mp4

.mpeg

.mpg

.mts

.oggtheora

.ogv

.rm

.ts

.vob

.webm

.wmv

Filtyper som forhåndsvises som en lydfil

Hvis filen din har en av de følgende filutvidelsene, vil den forhåndsvises som en lydfil.

.aac

.aif†

.aiff†

.flac

.m4a

.mp3

.oga*

.wav*

.wma

Filtyper som forhåndsvises som en tekstfil

Hvis filen din har en av de følgende filutvidelsene, vil den forhåndsvises som en tekstfil.

.csv

.md*

.odt*

.rtf

.txt

Filtyper som forhåndsvises som et dokument

Hvis filen din har en av de følgende filutvidelsene, vil den forhåndsvises som et dokument.

.eps

.doc

.docm†

.docx

.dot†

.dotm†

.dotx†

.numbers †

.pages †

.pdf

.xls

.xslsm†

.xlsx

.xlt†

.xltm†

.xltx†

Filtyper som forhåndsvises som en kobling

Hvis nettstedet du lagret har en av de følgende filutvidelsene, vil det forhåndsvises som en snarvei til nettstedet.

.url†

.webloc†

.website†

*Kun på Dropbox-mobilappen for Android

†Kun på Dropbox-mobilappen for iOS